Çekme belgeli motor trafiğe nasıl çıkarılır?

inyhzz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçen ay motor aldım motorun muayenesi bitmiş. Birkaç yerini yaptırıyorum motorun muayeneden geçmesi için ve şu an motor trafikten çekili.

Motoru trafiğe çıkarmayı nasıl yapacağım? Bana kademeli bir şekilde anlatır mısınız? Sigorta, muayene ücreti hepsinin ne kadar masraf olacağını 2024 yılı ne kadar tutar toplam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla (nereden alındığını unuttum) bir yere müracat edip motorunun çekme belgeli olduğunu ancak en kısa sürede muayeneye götüreceğini söylediğinde 1 haftalık trafiğe çıkma belgesi alabiliyorsun. Bunu sıfır veya plakasız motorlar için yapıyorlar daha çok ama prosedür muhtemelen çekme belgeliler için de aynıdır. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltir zaten.

Bildiğim kadarıyla (nereden alındığını unuttum) bir yere müracat edip motorunun çekme belgeli olduğunu ancak en kısa sürede muayeneye götüreceğini söylediğinde 1 haftalık trafiğe çıkma belgesi alabiliyorsun. Bunu sıfır veya plakasız motorlar için yapıyorlar daha çok ama prosedür muhtemelen çekme belgeliler için de aynıdır. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltir zaten.

Muayeneye giderken motoru çekici ile götürme fikri nasıl sence?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı