Merhaba arkadaşlar. Celal Bayar Üniversitesi bilgisayar Programcılığı düşünüyorum. Üniversite eğitim bakımdan kaliteli mi? Eğitim almaya değer mi?
Dipnot: 2 yıllık bölümü bitirip DGS ile mühendisliğe geçiş yapmayı düşünüyorum.
Kendimi geliştiriyorum dediğiniz gibi ister programcılık ister mühendislikte kaliteli eğitrim çok az veren okul var ve yine kişinin kendisinde bitiyor iş.
Kendimi geliştiriyorum dediğiniz gibi ister programcılık ister mühendislikte kaliteli eğitrim çok az veren okul var ve yine kişinin kendisinde bitiyor iş.
Hocam bence açık bile yazabilirsin hem DGS için yüksek ortalama yaparsın eğer senin için sorun olmuyorsa onun dışında benim hocalarımın bir kısmı iyi olsa da ben aldığım eğitimi yeterli görmüyordum.
Hocam bence açık bile yazabilirsin hem DGS için yüksek ortalama yaparsın eğer senin için sorun olmuyorsa onun dışında benim hocalarımın bir kısmı iyi olsa da ben aldığım eğitimi yeterli görmüyordum.
Ben 2023 yılında mezun oldum. Sağlık sorunum sebebiye açık öğretim YBS geçmiştim DGS ile. Aslında programcılık, mühendisliğin sıkıştırılmış hali denilebilir sorun şu güzel ülkemde kaliteli eğitim ve iş olanakları olsa bu alanda aç kalmayız. ABD mesela birçok ünlü bilgisayar programcısı var.