M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 6 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar sistem gereksinimlerim. Intel Celeron CPU 530 2.40 GHz RAM 2 GB DDR3 Ekran kartı yok işlemciden alıyor. Teşekkürler şimdiden (lütfen Half-Life 1-2 ve portal oyununu bitirdim buna rağmen bu oyunları yazmayın). Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Arkadaşlar sistem gereksinimlerim. Intel Celeron CPU 530 2.40 GHz RAM 2 GB DDR3 Ekran kartı yok işlemciden alıyor. Teşekkürler şimdiden (lütfen Half-Life 1-2 ve portal oyununu bitirdim buna rağmen bu oyunları yazmayın).
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 7 Mayıs 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlara ek olarak birçok bağımsız 2D oyunu da oynarsınız mesela Undertale ve Stardew Valley gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlara ek olarak birçok bağımsız 2D oyunu da oynarsınız mesela Undertale ve Stardew Valley gibi.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 7 Mayıs 2021 #3 Itechin.g dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlara ek olarak birçok bağımsız 2D oyunu da oynarsınız mesela Undertale ve Stardew Valley gibi. Genişletmek için tıkla... 2 D semiyorum açıkcası.
Itechin.g dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlara ek olarak birçok bağımsız 2D oyunu da oynarsınız mesela Undertale ve Stardew Valley gibi. Genişletmek için tıkla... 2 D semiyorum açıkcası.