3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 26 Mart 2021 #11 DipperTR dedi: Driverlarla sıkıntı çıkarmaz kurulumda Ekran Kartı ve internet sürücülerini seç. Genişletmek için tıkla... Linuxa geçince 90 FPS den 210 FPS e yükselme oldu diyen var. Bendede performans artar umarım.
DipperTR dedi: Driverlarla sıkıntı çıkarmaz kurulumda Ekran Kartı ve internet sürücülerini seç. Genişletmek için tıkla... Linuxa geçince 90 FPS den 210 FPS e yükselme oldu diyen var. Bendede performans artar umarım.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 26 Mart 2021 #12 mamifth dedi: Linuxa geçince 90 FPS den 210 FPS e yükselme oldu diyen var. Bendede performans artar umarım. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayamazsınız ona söyleyeyim.
mamifth dedi: Linuxa geçince 90 FPS den 210 FPS e yükselme oldu diyen var. Bendede performans artar umarım. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayamazsınız ona söyleyeyim.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 26 Mart 2021 #13 DipperTR dedi: Oyun oynayamazsınız ona söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Win 7 de oynuyorum ya. Onda niye oynayamayayım?
DipperTR dedi: Oyun oynayamazsınız ona söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Win 7 de oynuyorum ya. Onda niye oynayamayayım?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mart 2021 #14 mamifth dedi: Win 7 ile FPS değerleri yakındı ama 8.1 de drop yiyordum. Kendisi mi kuracak? Genişletmek için tıkla... Eğer seçersen evet. mamifth dedi: Linuxa geçince 90 FPS den 210 FPS e yükselme oldu diyen var. Bendede performans artar umarım. Genişletmek için tıkla... İyi sallamışlar hocam. Eğer oyun iki platformda da varsa fark çok az olur. DipperTR dedi: Oyun oynayamazsınız ona söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemciyle zaten en fazla 1.6 oynanır zaten onun da desteği var. Konu sahibi oynayacağın oyunları yaz. mamifth dedi: Win 7 de oynuyorum ya. Onda niye oynayamayayım? Genişletmek için tıkla... Bazılarının desteği yok.
mamifth dedi: Win 7 ile FPS değerleri yakındı ama 8.1 de drop yiyordum. Kendisi mi kuracak? Genişletmek için tıkla... Eğer seçersen evet. mamifth dedi: Linuxa geçince 90 FPS den 210 FPS e yükselme oldu diyen var. Bendede performans artar umarım. Genişletmek için tıkla... İyi sallamışlar hocam. Eğer oyun iki platformda da varsa fark çok az olur. DipperTR dedi: Oyun oynayamazsınız ona söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemciyle zaten en fazla 1.6 oynanır zaten onun da desteği var. Konu sahibi oynayacağın oyunları yaz. mamifth dedi: Win 7 de oynuyorum ya. Onda niye oynayamayayım? Genişletmek için tıkla... Bazılarının desteği yok.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 26 Mart 2021 #15 Oynadığım oyunda oyun olsa. Minecraft. Ağır bir oyun değil. 1.8.9 da 70FPS civarı.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mart 2021 #16 mamifth dedi: Oynadığım oyunda oyun olsa. Minecraft. Ağır bir oyun değil. 1.8.9 da 70FPS civarı. Genişletmek için tıkla... Minecraft desteği var. Geçebilirsin. Mevzu oyunun ağırlığı değil oyun yapımcısının desteği.
mamifth dedi: Oynadığım oyunda oyun olsa. Minecraft. Ağır bir oyun değil. 1.8.9 da 70FPS civarı. Genişletmek için tıkla... Minecraft desteği var. Geçebilirsin. Mevzu oyunun ağırlığı değil oyun yapımcısının desteği.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 26 Mart 2021 #17 Hatta kasma yok bile diyebilirim. Sadece dahz yüksek FPS istiyorum. Daha yüksek görüş mesafesinde insanimsi M Friedman dedi: Minecraft desteği var. Geçebilirsin. Mevzu oyunun ağırlığı değil oyun yapımcısının desteği. Genişletmek için tıkla... Hangisi en performanslısı? Hangisinde en çok performansı alırım?
Hatta kasma yok bile diyebilirim. Sadece dahz yüksek FPS istiyorum. Daha yüksek görüş mesafesinde insanimsi M Friedman dedi: Minecraft desteği var. Geçebilirsin. Mevzu oyunun ağırlığı değil oyun yapımcısının desteği. Genişletmek için tıkla... Hangisi en performanslısı? Hangisinde en çok performansı alırım?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mart 2021 #18 mamifth dedi: Hatta kasma yok bile diyebilirim. Sadece dahz yüksek FPS istiyorum. Daha yüksek görüş mesafesinde Genişletmek için tıkla... Eğer oyun oynarken RAM ağzına kadar doluyorsa Linux sistemler daha az yediği için o konuda bir artış olur. Onun dışında pek bir artış bekleme.
mamifth dedi: Hatta kasma yok bile diyebilirim. Sadece dahz yüksek FPS istiyorum. Daha yüksek görüş mesafesinde Genişletmek için tıkla... Eğer oyun oynarken RAM ağzına kadar doluyorsa Linux sistemler daha az yediği için o konuda bir artış olur. Onun dışında pek bir artış bekleme.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 26 Mart 2021 #19 insanimsi M Friedman dedi: Eğer oyun oynarken RAM ağzına kadar doluyorsa Linux sistemler daha az yediği için o konuda bir artış olur. Onun dışında pek bir artış bekleme. Genişletmek için tıkla... 6 GB RAM var şu an. RAM 2 GB iken 70-80 civarı idi. RAM kullanımı.
insanimsi M Friedman dedi: Eğer oyun oynarken RAM ağzına kadar doluyorsa Linux sistemler daha az yediği için o konuda bir artış olur. Onun dışında pek bir artış bekleme. Genişletmek için tıkla... 6 GB RAM var şu an. RAM 2 GB iken 70-80 civarı idi. RAM kullanımı.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mart 2021 #20 mamifth dedi: 6 GB RAM var şu an. RAM 2 GB iken 70-80 civarı idi. RAM kullanımı. Genişletmek için tıkla... İnternette performans artıyor diyorlar Java optimizasyonundan ötürü. İstersen şansını dene, muhtemelen artacak ama RAM miktarından dolayı değil javanın optimizasyonundan dolayı.
mamifth dedi: 6 GB RAM var şu an. RAM 2 GB iken 70-80 civarı idi. RAM kullanımı. Genişletmek için tıkla... İnternette performans artıyor diyorlar Java optimizasyonundan ötürü. İstersen şansını dene, muhtemelen artacak ama RAM miktarından dolayı değil javanın optimizasyonundan dolayı.