Vallahi aynı sistem bende de var. SSD almadan önce Windows 7 kullanıyordum sistem 70 saniyede açılıyordu, SSD aldım Windows 8.1'e geçtim 15 saniyede açılıyor. SSD'niz mi var HDD'niz mi? SSD varsa bence Windows 8.1, HDD varsa 7 veya Linux Mint XFCE kurun derim.
Gözüne hoş gözükeni (Lubuntu kullanma ama, buglu)Ama ben olsam Xubuntu indirir modifiye ederim arayüzünü, Mint’in yeşil odaklı arayüzünü sevmiyorum .
Tabi kişisel görüş ve sadece arayüz odaklı bir karşılaştırma bu.
Vallahi aynı sistem bende de var. SSD almadan önce Windows 7 kullanıyordum sistem 70 saniyede açılıyordu, SSD aldım Windows 8.1'e geçtim 15 saniyede açılıyor. SSD'niz mi var HDD'niz mi? SSD varsa bence Windows 8.1, HDD varsa 7 veya Linux Mint XFCE kurun derim. Eki Görüntüle 941781
Vallahi aynı sistem bende de var. SSD almadan önce Windows 7 kullanıyordum sistem 70 saniyede açılıyordu, SSD aldım Windows 8.1'e geçtim 15 saniyede açılıyor. SSD'niz mi var HDD'niz mi? SSD varsa bence Windows 8.1, HDD varsa 7 veya Linux Mint XFCE kurun derim. Eki Görüntüle 941781
Gözüne hoş gözükeni (Lubuntu kullanma ama, buglu)ama ben olsam Xubuntu indirir modifiye ederim arayüzünü, Mint'in yeşil odaklı arayüzünü sevmiyorum .
Tabi kişisel görüş ve sadece arayüz odaklı bir karşılaştırma bu.