Celeron 847 işlemciyi i7 ile değiştirmek

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba arkadaşlar, durumu vasat olan laptopumu adam etmeye çalışıyorum. Intel Celeron 847 işlemci var üzerinde. Araştırdım biraz işlemcimi belirli modeldeki Pentium, i3 2. nesil, i5 2. nesil ve i7 2. nesil işlemcilerle değiştirebiliyorum. Şu an elimdeki işlemci 17W enerji tüketiyor. 35W enerji tüketen işlemci taksam sıkıntı çıkarır mı? Bir sorum daha: Şahsen ben Pentium ve i3 2. nesil bir işlemci takmak istemiyorum. Takacağım i5 veya i7 işlemci bana ne kadar fazladan performans sağlar. Eski nesil i7 işlemcinin çok kuvvetli olduğunu biliyorum ama ekran kartı ile birlikte. Bende ekran kartı yok. CS - GO'da en düşük ayarlarda 60 FPS alabilir miyim? Değerli cevaplarınızı bekliyorum.

Nereden edindiniz bu bilgiye?
İşlemci anakart ile entegre. Değiştirilemez.
İşlemci anakart ile birleşik mi yani, nasıl böyle diyebildiniz? Intel Celeron 847 upgrade yazınca çıkıyor.
Nereden edindiniz bu bilgiye?
İşlemci anakart ile entegre. Değiştirilemez.
İşlemci anakart ile birleşik mi yani, nasıl böyle diyebildiniz? Intel Celeron 847 upgrade yazınca çıkıyor.

Bahsettiğiniz konu bu forumda oluşturulmuş. O arkadaş bir taraflarından element uydurmuş.
Bu işlemci anakart ile lehimli yani birleşik. Değiştirilemez.

İşlemci BGA soket yani anakarta lehimli.
Laptoplarda bildiğim kadarıyla işlemci değişmiyor.
Bazılarında değişiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı