K Kadir18764 Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 RAM 6 GB DDR3 SSD veya HDD modeli 232 GB HDD Ekran kartı Intel HD Graphics İşlemci Intel Celeron 847. Merhaba arkadaşlar. Roblox Laptop'umda kasıyor. NTLite ile hazırladığım ISO'yu kullanıyorum. 1-2 sene önce rahatlıla oynayabiliyordum. Grafikler en düşükte. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Merhaba arkadaşlar. Roblox Laptop'umda kasıyor. NTLite ile hazırladığım ISO'yu kullanıyorum. 1-2 sene önce rahatlıla oynayabiliyordum. Grafikler en düşükte.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 Roblox'a update mi geldi bilmiyorum ama benim sistemimle bile şuan çoğu roblox oyununda drop veya fps düşüklüğü yaşıyorum.
Roblox'a update mi geldi bilmiyorum ama benim sistemimle bile şuan çoğu roblox oyununda drop veya fps düşüklüğü yaşıyorum.
K Kadir18764 Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 Klaizee dedi: Roblox'a update mi geldi bilmiyorum ama benim sistemimle bile şuan çoğu roblox oyununda drop veya fps düşüklüğü yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Mobildede öyle hocam.60 fps alıyordum 14 e düştü.
Klaizee dedi: Roblox'a update mi geldi bilmiyorum ama benim sistemimle bile şuan çoğu roblox oyununda drop veya fps düşüklüğü yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Mobildede öyle hocam.60 fps alıyordum 14 e düştü.