Celeron 847 sisteme Windows 10 vs 10 Lite

Courierciaykutt

Centipat
Daha fazla  
Celeron 847 işlemcili sisteme SSD'ye güvendiğim için bir çılgınlık yapıp Windows 11 Ghost Spectre indirdim. Boştayken ve Web'de gezinirken sorun yok ama herhangi bir programa girsem işlemci kullanımı %85'i geçiyor. Bu yüzden Windows 10'a geçeceğim ama aklımda bir soru var. Bu sistem için orijinal Windows 10 mu iyi olur yoksa modlanmış Windows 10 Lite mi?

Intel Celeron 847 1.10 GHz.
6 GB 665 MHz RAM.
Intel HD 2000.
256 GB SATA3 SSD.

Atlas OS'u denediniz mi?

Hocam Windows önemli değilse Linux dağıtımları eğer Windows önemli ve sürücüler uyumluysa Windows 8.1 kurun.

Hocam Windows önemli değilse Linux dağıtımları eğer Windows önemli ve sürücüler uyumluysa Windows 8.1 kurun.

Hocam PC de SSD var Windows 8.1 çok düşük kalmaz mı? Ayrıca 3 sene Windows 8.1 kullandım ve SSD'den dolayı aşırı hızlıydı ama güncel değil desteklediği uygulamalar çok azaldı.

Win 8.1 veya Linux dagıtımları (Linux Mint, Ubuntu, Xubuntu, bodhi gibi)

Hocam PC de SSD var Windows 8.1 çok düşük kalmaz mı? Ayrıca 3 sene Windows 8.1 kullandım ve SSD'den dolayı aşırı hızlıydı ama güncel değil desteklediği uygulamalar çok azaldı.

Daha desteği yeni bitmiş bir işletim sistemi. Hala çoğu program destekliyor.

Evet ama ben Steam kullanıyorum o sıkıntı yapıyor.

Oyunlarla ilgilenmiyorsaniz Linux kurabilirsiniz. Steam desteği var. Veya Technopat'ta bir kişi ancos adında bir Custom Windows 10 yapmıştı. Onu deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…