Celeron CPU 1000M işlemciye yükseltme önerisi

Win 64 bit ram toplam 4 fakat 3.90 kullanılabilir diyor

100 MB donanıma ayrılmıştır, normal.

@e.n.e.s

bu ramler ikisinide almama gerek var mı yoksa 1 tanesinden 2 tane alsam yeterli olur mu?

İkisini farklı almayın, ben almanız için iki örnek gösterdim. O ikisinden birinden iki tane alın 16 GB yapacaksanız.

Başka konu açıp etiketlersiniz, forumdakiler de yardımcı olur.
Şimdi böyle bir konu gördüm, işlemci konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Sizinkinin çipseti nedir?
CPU-Z üzerinden Mainboard sekmesini atar mısınız?
Bu arada attığım Ramtech marka RAM pek bilindik bir marka değil ucuz olduğu için attım sadece. Ona göre alın.

Son düzenleme:
Ram ve İşlemci fiyatları önemli değil 1500 arası da olabilir 2000 geçmediği sürece (işlemci için 2500 arası olabilir) ekran kartı olmadığı için işlemcinin biraz üst seviye olması güzel olur gta 5 oynayacak değilim ama en azından koklamayı isterdim

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 29
Birde AIDA64 üzerinden anakart kısmını atın.
Hocam bu laptop için bu kadar harcamaya pek değmez, 2. el 2500 TL'ye daha güzel bir laptop bulabilirsiniz.

Burada da çipset yazmıyor, çipsetinizin hangi çipset olduğunu bulursanız iyi olur. Çünkü yukarıdaki mesajda attığım gibi sorun yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…