Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #11 mirage off the game dedi: Oynadım biliyorum zevkli ama bir süre sonra sıkıyor. Oynadım biliyorum zevkli ama bir süre sonra sıkıyor. Hocam Steam açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Malum yollar var abandonware ise zaten satışta olmayan telif hakkı düşmüş oyunlar için.
mirage off the game dedi: Oynadım biliyorum zevkli ama bir süre sonra sıkıyor. Oynadım biliyorum zevkli ama bir süre sonra sıkıyor. Hocam Steam açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Malum yollar var abandonware ise zaten satışta olmayan telif hakkı düşmüş oyunlar için.
mirage off the game Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #12 Yeyil dedi: Malum yollar var abandonware ise zaten satışta olmayan telif hakkı düşmüş oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Anladım ama bulmak zor.
Yeyil dedi: Malum yollar var abandonware ise zaten satışta olmayan telif hakkı düşmüş oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Anladım ama bulmak zor.