Celeron E3500 sistem yükseltme

Ufuk28

Hectopat
Daha fazla  
  • Seagate Barracuda 3.5" 2TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • FRISBY FC-9235G Kasa
  • CORSAIR TX-M 550w 80+ PSU

Ürünler bana hediye edildi gibi bir şey, ücretsiz geldi sıfır hepsi :) Ben askerden yeni geldim sistem toplayabilirim fakat aklım çok karıştı. 1 sene uzun bir süre ve piyasaya yabancıyım. Dolar olmuş 3 küsur. Yardım almak istiyorum bilgili kişi ve kişilerden. Ben akşam eve geldiğimde bilgisayarımın başına geçtiğimde film, müzik video vs. şeklinde zaman geçirmeyi severim fakat arkadaşlarımla CS:GO, LoL, Warface tarzı online oyunlar oynarız. Ekran kartım arızalandığı için bilgisayarımda sıkıntı çekmeye başladım. Kullandığım sistem;
  • Intel Celeron E3500 2.7 GHz Dual-Core
  • MSI GT730 2 GB
  • ASRock G41C-GS Anakart
  • Seagate 5400 RPM 540 GB Harddisk
  • 4 GB DDR3 1600 MHz RAM
  • Boş mütevazı bir markası belli olmayan kasa
  • 400W PSU
Artık ekran kartı yok ve onboard ekran kullanıyorum, oyunlarda büyük sıkıntı çekiyorum.

Uzun lafın kısası ben bu sistemi 1300 TL gibi bi bütçe ile yenilemek istiyorum.
CS:GO, LoL ve Warface oynatması benim için yeterli. 1300 TL olmak zorunda değil. Aşağı yukarı ufaktan oynasa da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme yatırım yapmanızı pek önermiyorum ama yine de öneri yapayım.
AliExpress'ten Xeon X5460 işlemci alıp kullanabilirsiniz. RAM'i 8 GB'a tamamlayıp, ekran kartını da GTX 1050 yapabilirsiniz.

Xeon takmadan önce modlu BIOS kurmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı