Celeron G1610 sisteme GT 740 ve i5 3470 alınır mı?

BirkaseCoCoPOPS

Centipat
Daha fazla  
Şu anda PC'de Intel (r) Celeron G1610 var. APU sistem. Ben GT 740 ve bir de Intel i5 3470 alsam APU sisteme olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanıcaksınız oyun içinse GT 740 sizi bayağı üzebilir.

Bütçe söylerseniz iyi bir şey bulabilirim.

7 bin TL kadar bütçem var yani sıfırdan kasa olabilir bulabilirseniz.

Ne için kullanıcaksınız oyun içinse GT 740 sizi bayağı üzebilir.

Bütçe söylerseniz iyi bir şey bulabilirim.

Ya bana GTA 5 Valorant Counter-Strike 2 bazı hikayeli oyunları açsa yeterli.

Son düzenleme:
7 bin TL kadar bütçem var yani sıfırdan kasa olabilir bulabilirseniz.

Ya bana GTA 5 Valorant Counter-Strike 2 bazı hikayeli oyunları açsa yeterli.

Yani o anakarta Max i7 3770 K alınır fena işlemci değil ama eski bir de bu işlemciler gereksiz pahalı ama anakart değişmeyecekseniz i 7 3770k+ GTX 1660 öneririm bu ikililiyle piyasadaki neredeyse tüm oyunları oynarsınız.

Yani o anakarta Max i7 3770 K alınır fena işlemci değil ama eski bir de bu işlemciler gereksiz pahalı ama anakart değişmeyecekseniz i 7 3770k+ GTX 1660 öneririm bu ikililiyle piyasadaki neredeyse tüm oyunları oynarsınız.

Ha bir de k ibaresini kullanmak için (overclock yapmak için ) şu anki anakrtınızın desteklemesi alzım anakartın modelini söyler misiniz?

Ha bir de k ibaresini kullanmak için (overclock yapmak için ) şu anki anakrtınızın desteklemesi alzım anakartın modelini söyler misiniz?

H61H2-MV

Reis 7 8 k başka güzel sistem alamammı bu PC dizmek istedim ama oda yani 3. nesil işlemi 1K vermem en iyisi başka sistem bakmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı