ahmeetdursn Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #11 Lee Yubin dedi: Kullandığınız modeli yazın sitesinde vardır belki bir bilgi. Eski olduğu için pek bilgi var mıdır emin değilim, araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Eski bir model olduğu için internette pek bir bilgiye ulaşamadım. Casper Nirvana NB 15.6 Model MB55II1
Lee Yubin dedi: Kullandığınız modeli yazın sitesinde vardır belki bir bilgi. Eski olduğu için pek bilgi var mıdır emin değilim, araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... Eski bir model olduğu için internette pek bir bilgiye ulaşamadım. Casper Nirvana NB 15.6 Model MB55II1
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.376 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Nisan 2023 #12 ahmeetdursn dedi: Eski bir model olduğu için internette pek bir bilgiye ulaşamadım. Casper Nirvana NB 15.6 Model MB55II1 Genişletmek için tıkla... Aynı model adı altında 3210M işlemcili olan modelleri gördüm, bunu taksanız sıkıntısız çalışır herhalde. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-intel-core-i5-3210m-notebook-islemci-1086706753/detay
ahmeetdursn dedi: Eski bir model olduğu için internette pek bir bilgiye ulaşamadım. Casper Nirvana NB 15.6 Model MB55II1 Genişletmek için tıkla... Aynı model adı altında 3210M işlemcili olan modelleri gördüm, bunu taksanız sıkıntısız çalışır herhalde. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-intel-core-i5-3210m-notebook-islemci-1086706753/detay
ahmeetdursn Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #13 Lee Yubin dedi: Aynı model adı altında 3210M işlemcili olan modelleri gördüm, bunu taksanız sıkıntısız çalışır herhalde. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-intel-core-i5-3210m-notebook-islemci-1086706753/detay Genişletmek için tıkla... Bu işlemciyi almayı düşünüyorum ancak araştırdım biraz ve bios ile alakalı sıkıntılar olabileceğini öğrendim. i5 3230m
Lee Yubin dedi: Aynı model adı altında 3210M işlemcili olan modelleri gördüm, bunu taksanız sıkıntısız çalışır herhalde. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-intel-core-i5-3210m-notebook-islemci-1086706753/detay Genişletmek için tıkla... Bu işlemciyi almayı düşünüyorum ancak araştırdım biraz ve bios ile alakalı sıkıntılar olabileceğini öğrendim. i5 3230m
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.376 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Nisan 2023 #14 ahmeetdursn dedi: Bu işlemciyi almayı düşünüyorum ancak araştırdım biraz ve bios ile alakalı sıkıntılar olabileceğini öğrendim. i5 3230m Genişletmek için tıkla... 2. el sitelerinden alın, eğer çalışmazsa iade edersiniz. Aliexpress'te iade vs. ne kadar güvenilir bilmiyorum.
ahmeetdursn dedi: Bu işlemciyi almayı düşünüyorum ancak araştırdım biraz ve bios ile alakalı sıkıntılar olabileceğini öğrendim. i5 3230m Genişletmek için tıkla... 2. el sitelerinden alın, eğer çalışmazsa iade edersiniz. Aliexpress'te iade vs. ne kadar güvenilir bilmiyorum.
ahmeetdursn Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #15 Lee Yubin dedi: 2. el sitelerinden alın, eğer çalışmazsa iade edersiniz. Aliexpress'te iade vs. ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bios uyumluluğunu öğrenme şansım var mıdır? Boşuna uğraşmak istemiyorum.
Lee Yubin dedi: 2. el sitelerinden alın, eğer çalışmazsa iade edersiniz. Aliexpress'te iade vs. ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bios uyumluluğunu öğrenme şansım var mıdır? Boşuna uğraşmak istemiyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.376 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Nisan 2023 #16 ahmeetdursn dedi: Bios uyumluluğunu öğrenme şansım var mıdır? Boşuna uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de bir bilgi bulamadım. Ama aynı model adı altınta 3210M işlemcili modeller gördüğüm için destekler diye düşünüyorum.
ahmeetdursn dedi: Bios uyumluluğunu öğrenme şansım var mıdır? Boşuna uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de bir bilgi bulamadım. Ama aynı model adı altınta 3210M işlemcili modeller gördüğüm için destekler diye düşünüyorum.
ahmeetdursn Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #17 Lee Yubin dedi: Ben de bir bilgi bulamadım. Ama aynı model adı altınta 3210M işlemcili modeller gördüğüm için destekler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Lee Yubin dedi: Ben de bir bilgi bulamadım. Ama aynı model adı altınta 3210M işlemcili modeller gördüğüm için destekler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.