SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #61 kodçu adam dedi: Neden i3 alsın ki dostum? i3 ne vaat ediyor? Genişletmek için tıkla... Intel'in paraya ihtiyacı var, Intel batarsa AMD fiyatları tavan yapar. (cevap bulamadım) Ryzen'de iyidir ama ben güvenmiyorum.
kodçu adam dedi: Neden i3 alsın ki dostum? i3 ne vaat ediyor? Genişletmek için tıkla... Intel'in paraya ihtiyacı var, Intel batarsa AMD fiyatları tavan yapar. (cevap bulamadım) Ryzen'de iyidir ama ben güvenmiyorum.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 13 Ocak 2021 #62 kodçu adam dedi: Kesinlikle Ryzen'e bak Genişletmek için tıkla... İkinci el de düşünmüyorum aslında, adam pentium veya core duo işlemcili cihaza 2500 tl yazmış. Görüntüsü desen hesap makinesi gibi. Uygun ve makul ilanları bunun dışında tutuyorum ama nadir bulunur şu ortamda.
kodçu adam dedi: Kesinlikle Ryzen'e bak Genişletmek için tıkla... İkinci el de düşünmüyorum aslında, adam pentium veya core duo işlemcili cihaza 2500 tl yazmış. Görüntüsü desen hesap makinesi gibi. Uygun ve makul ilanları bunun dışında tutuyorum ama nadir bulunur şu ortamda.
kodçu adam Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #63 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Ryzen'de iyidir ama ben güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... İyi ise neden güvenmiyorsun?
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Ryzen'de iyidir ama ben güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... İyi ise neden güvenmiyorsun?
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #64 Bulamazsanız Samsung tablet alabilirsiniz bilgisayar gibi oluyor. Fiyatı da ucuz 2500 ve uzun ömürlü olur. kodçu adam dedi: İyi ise neden güvenmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım çünkü. Ama benim bildiğim AMD ben kullanmadıkça bakmadıkça fikrim değişmezse kötü. Kulanırsam iyi olursa bende överim.
Bulamazsanız Samsung tablet alabilirsiniz bilgisayar gibi oluyor. Fiyatı da ucuz 2500 ve uzun ömürlü olur. kodçu adam dedi: İyi ise neden güvenmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım çünkü. Ama benim bildiğim AMD ben kullanmadıkça bakmadıkça fikrim değişmezse kötü. Kulanırsam iyi olursa bende överim.
kodçu adam Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #65 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Kullanmadım çünkü. Ama benim bildiğim AMD ben kullanmadıkça bakmadıkça fikrim değişmezse kötü. Kulanırsam iyi olursa bende överim. Genişletmek için tıkla... Bak dostum, önceden Intel bana sıcak geliyordu, şimdi ise kullanmadan AMD'yi sevmeye başladım...
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Kullanmadım çünkü. Ama benim bildiğim AMD ben kullanmadıkça bakmadıkça fikrim değişmezse kötü. Kulanırsam iyi olursa bende överim. Genişletmek için tıkla... Bak dostum, önceden Intel bana sıcak geliyordu, şimdi ise kullanmadan AMD'yi sevmeye başladım...
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #66 kodçu adam dedi: Bak dostum, önceden Intel bana sıcak geliyordu, şimdi ise kullanmadan AMD'yi sevmeye başladım. Genişletmek için tıkla... AMD'yi herhalde hiç sevmem, çünkü gereksiz voltaj verip frekans veriyor boş yere.
kodçu adam dedi: Bak dostum, önceden Intel bana sıcak geliyordu, şimdi ise kullanmadan AMD'yi sevmeye başladım. Genişletmek için tıkla... AMD'yi herhalde hiç sevmem, çünkü gereksiz voltaj verip frekans veriyor boş yere.
kodçu adam Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #67 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Çünkü gereksiz voltaj verip frekans veriyor boş yere. Genişletmek için tıkla... Dediğini anlamadım. Açarak anlatsaydın anlardım.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Çünkü gereksiz voltaj verip frekans veriyor boş yere. Genişletmek için tıkla... Dediğini anlamadım. Açarak anlatsaydın anlardım.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #68 kodçu adam dedi: Dediğini anlamadım. Açarak anlatsaydın anlardım. Genişletmek için tıkla... Intel'in özelliklerini seviyorum. Boşta bekleme, Hyper treding vs.
kodçu adam dedi: Dediğini anlamadım. Açarak anlatsaydın anlardım. Genişletmek için tıkla... Intel'in özelliklerini seviyorum. Boşta bekleme, Hyper treding vs.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 13 Ocak 2021 #69 Fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim. Konu kilitlensin lütfen.
kodçu adam Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #70 @SON İ3 BÜKÜCÜ arkadaş hani sen dedin ya frekans veriyor boş yere diye. Ben onu anlamadım işte. Edit: Şimdi anladım. Balgruuf the Greater dedi: Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi merak ediyorum: Konuyu moderatör mü kilitliyor?
@SON İ3 BÜKÜCÜ arkadaş hani sen dedin ya frekans veriyor boş yere diye. Ben onu anlamadım işte. Edit: Şimdi anladım. Balgruuf the Greater dedi: Konu kilitlensin lütfen. Genişletmek için tıkla... Bir şeyi merak ediyorum: Konuyu moderatör mü kilitliyor?