Celeron N2840 işlemci yerine ne takılabilir?

m.uğur

Centipat
Arkadaşlar Celeron N2840 işlemcili bir laptopum var ben montaj işleriyle uğraşmak istiyorum. Cihaza 8 GB RAM sipariş ettim. Birde işlemciyi değiştirirsek tamamdır konu hakkında bilgisi olan var mı bu işlemci yerine hangi işlemciyi takabilirim? Ya da değiştirmek mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi değiştiremezsin.

Dizüstü bilgisayarların bildiğim kısmının tamamında bazıları hariç ram değiştirmek dışında yapılabilen hiçbir şey yok. Bazılarından kastım rami değiştirilemeyen bilgisayar bile gördüm. Bu bilgisayarda ramlerin takıldığı yere ulaşmayı biliyorsanız da pek kurcalamayın bence bilgili birine yaptırın ve işlemci ekran kartı vs. dizüstü bilgisayarlarda değiştirilemez.

arkadaşın bilgisayarında olduğu gibi bga soket yapısına sahip notebooklarda değişim yapılamaz ama yeni çıkan modellerde özellikle oyun odaklı notebooklarda değiştirilebilir modeller var hatta masaüstü soket yapısını, işlemcisini kullanan notebooklar bile var artık yani demem o ki değiştirilebilir ama konu sahibinin notebookunda bu söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…