Celeron N3050 işlemciye 64 Bit Linux dağıtımı kurulur mu?

Hocam Bir macOS kopyası olan pearOS i kuracağım
Onun yerine kendin Mac OS yapsan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Celeron N3050 Hackintosh desteklemiyor. Zaten ana bilgisayarıma Hackintosh yaptım

Bizzat kendim bu konfigürasyonu kullanıyorum. Bir işlemci, eğer 64 Bit destekliyorsa, 64 Bit kullanmamak mantıksızlıktan başka bir şey değil. Öncelikle bunu söyleyeyim.

İkincisi, ben bu sistemde en iyi verimi Fedora everything ile minimal kurduğum Xfce ortamında aldım. Sistem boştayken 300 MB RAM tüketiyor hemen hemen, Fedora'nın tuned paketi ile(redhat'in özel frekans uygulaması, batarya optimizasyonu için diyebiliriz) bataryası da oldukça uzun gidiyor, ki zaten Celeron işlemci, doğal olarak pek güç tüketmiyor.

Şu an bu mesajı bahsettiğim konfigürasyondan yazıyorum. Deneme amaçlı Chromium OS yükledim, bundan da açıkçası verim alabiliyorum, fakat tercih meselesi tabii ki.

Resim nasıl yükleniyor bulamadım, fakat biri xfce diğeri de gnome üzerinde kullandığım Fedora.

Son düzenleme:
Evet, kurabilirsin. İntel'in sitesinde 64 Bit desteklediği yazıyor, o yüzden sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…