A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #1 Bir şey sormak istiyorum, bir laptopta iki işlemci olabilir mi? Galiba ben bu görselde işlemci kısmını yanlış anladım. Dosya Ekleri dx.png 1,3 MB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Bir şey sormak istiyorum, bir laptopta iki işlemci olabilir mi? Galiba ben bu görselde işlemci kısmını yanlış anladım.
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #2 aLoneDark66 dedi: Bir şey sormak istiyorum, bir laptopta iki işlemci olabilir mi? Galiba ben bu görselde işlemci kısmını yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... İki çekirdek anlamında yazılmış.
aLoneDark66 dedi: Bir şey sormak istiyorum, bir laptopta iki işlemci olabilir mi? Galiba ben bu görselde işlemci kısmını yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... İki çekirdek anlamında yazılmış.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #3 2 çekirdek olduğunu belirtiyor.
DamarLegendry Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 aLoneDark66 dedi: Bir şey sormak istiyorum, bir laptopta iki işlemci olabilir mi? Galiba ben bu görselde işlemci kısmını yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... 2 çekirdek.
aLoneDark66 dedi: Bir şey sormak istiyorum, bir laptopta iki işlemci olabilir mi? Galiba ben bu görselde işlemci kısmını yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... 2 çekirdek.