Celeron N3060 ile Age of Empires 3 Oynamak

Yusufigit

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Merhaba arkadaşlar.

Elimde Intel Celeron N3060 işlemcili bir laptop mevcut. Normal şartlarda oyunlarımı PS4 üzerinden oynuyorum. Fakat Age of Empires 3 için bilgisayarımı kullanmak istiyorum. Oyun kutusuna baktım ve sistem gereksinimlerini karşıladığını gördüm. Fakat emin olmak için Can I Run It adlı site üzerinden sistemimi sınadığım zaman işlemcimin bu oyun için yetersiz bir işlemciye sahip olduğunu gördüm.

Azami olarak Intel Core 2 Duo yazıyor. Benim sistemim bu oyunu oynatmaz mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun fazla yer kaplamıyor, bize sorana kadar indirip deneyebilirdin. Soruna gelecek olursak genelde ekran kartı karşılaşıyorsa kaldırıyor ama yüklenmeler yavaş ve arada drop olabilir.

Ben Age of Empires 3'ü Pentium 3 733mhz - nVidia Riva TnT2 Pro 32mb sistem ile oynadığımı hatırlıyorum. Oynanabilir derecedeydi, girişte uyarı falan veriyordu da ayarları düşürerek oynuyordum. Yani ortalama 1 ghz üzerindeki her CPU oynatır Age of Empires 3'ü.

Laptop hafızası 64gb maalesef. Emin olup kurmak istemiştim. Ben çocukken pentium 4 de çok kasıyordu. Bugün deneyip sizlerle paylaşırım sonucu
Bu arada merak eden arkadaşlar için belirteyim oyun gayet sorunsuz çalıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…