Celeron N3060 sistem oyunlarda kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mertcan KALELİ

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Minecraft oynamak istiyorum ama eski sürümünde(1.9)bile kasıyor. FPS arttıran modlar(OptiFine, laby mod)bu modlarla biraz olsun oynadım ama sonra zaman geçince tekrar FPS düşmeleri olmaya başladı, sistemim aşağıda.

2 GB RAM (normalde RAM'ım 4 GB ama kullanılabilir RAM 1, 90 olduğu için 2 GB olarak yazdım.
Intel Celeron N3060 1.60 GHz 32 Bit X64 tabanlı işlemci.
Windows 10 Pro 2015.
Disk belleği dosyası (DxDiag'ın sistem bölümünde yazıyor): 2450 MB kullanıldı 2058 kullanılabilir.
Yaklaşık top bellek (DxDiag'ın ekran bölümünde yazıyor):1088 MB.
Ekran kartı (DxDiag'ın ekran bölümünde yazıyor): Intel HD Graphics.

Ekran kartı sürücülerini vb güncelledim diye biliyorum. Driver Booster programı bir şeyler yaptı, o programı bazı kişiler hiç tavsiye etmiyor bazıları tavsiye edebiliyor. Pek anlamadım, zararlım ı faydalı mı gerçekten güncelliyor mu diye, javaya görev yöneticisinden öncelik verdim. Minecraft'a biraz RAM verdim ama yine de kasıyor. Oynayamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar Minecraft oynamak istiyorum ama eski sürümünde(1.9)bile kasıyor. FPS arttıran modlar(OptiFine, laby mod)bu modlarla biraz olsun oynadım ama sonra zaman geçince tekrar FPS düşmeleri olmaya başladı, sistemim aşağıda.

2 GB RAM (normalde RAM'ım 4 GB ama kullanılabilir RAM 1, 90 olduğu için 2 GB olarak yazdım.
Intel Celeron N3060 1.60 GHz 32 Bit X64 tabanlı işlemci.
Windows 10 Pro 2015.
Disk belleği dosyası (DxDiag'ın sistem bölümünde yazıyor): 2450 MB kullanıldı 2058 kullanılabilir.
Yaklaşık top bellek (DxDiag'ın ekran bölümünde yazıyor):1088 MB.
Ekran kartı (DxDiag'ın ekran bölümünde yazıyor): Intel HD Graphics.

Ekran kartı sürücülerini vb güncelledim diye biliyorum. Driver Booster programı bir şeyler yaptı, o programı bazı kişiler hiç tavsiye etmiyor bazıları tavsiye edebiliyor. Pek anlamadım, zararlım ı faydalı mı gerçekten güncelliyor mu diye, javaya görev yöneticisinden öncelik verdim. Minecraft'a biraz RAM verdim ama yine de kasıyor. Oynayamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Elle yüklenen sürücüler en doğru olanlardır. Sürücü güncellemeleri ve kurulumları için ekstra program kullanmayın.
FPS sorunu yaşamanız normal sisteminiz kötü. İşletim sisteminizi değiştirmeniz gerekiyor.

Bu sistem oyunları hiç açmaz kötü sistem marioda bile kasıyor o PC fiyatına değmez.

Windows 8.1 Single Language kurun hatta şüphe duyarsanız 32 Bit olanını kurun performans artışı olacaktır ve Driver Booster yanlış sürücüleri yükliyebiliyor o yüzden kullanmayın Windows Update'leri yapın eksik sürücü kalırsa elle kendiniz yükleyin oyun oynamayan biriyseniz sadece Minecraft oynuyorsanız Linux'ta tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı