M Melik14 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #1 İşlemci; Intel Celeron N3350. Ekran kartı: Intel HD Graphics 500. 4 GB RAM. 500 GB HDD. Bilgisayarı Windows 10 da akıcı kullanbiliyorum ama artık Linux dağıtımlarına geçmeye karar verdim. Sistemime uygun dağıtım ve nasıl kuracağıma dair bir rehber arıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
İşlemci; Intel Celeron N3350. Ekran kartı: Intel HD Graphics 500. 4 GB RAM. 500 GB HDD. Bilgisayarı Windows 10 da akıcı kullanbiliyorum ama artık Linux dağıtımlarına geçmeye karar verdim. Sistemime uygun dağıtım ve nasıl kuracağıma dair bir rehber arıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 16 Temmuz 2022 #2 Linux Mint kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Linux Mint kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2022 #3 Linux Mint Xcfe'ye bakabilirsiniz. GNOME arayüzlü sistemlerden uzak durun, fazla animasyonlu ve ağır bir masaüstü ortamı.
Linux Mint Xcfe'ye bakabilirsiniz. GNOME arayüzlü sistemlerden uzak durun, fazla animasyonlu ve ağır bir masaüstü ortamı.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 MX Linux, Mint Xfce. Xfce seçeneği olan dağıtımlar işinizi görür.
M Melik14 Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 16 Temmuz 2022 #5 Herkese teşekkürler. Linux Mint kurmaya karar verdim. 436077 dedi: Linux Mint kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cruslan dedi: Linux Mint Xcfe'ye bakabilirsiniz. GNOME arayüzlü sistemlerden uzak durun, fazla animasyonlu ve ağır bir masaüstü ortamı. Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: MX Linux, Mint Xfce. Xfce seçeneği olan dağıtımlar işinizi görür. Genişletmek için tıkla...
Herkese teşekkürler. Linux Mint kurmaya karar verdim. 436077 dedi: Linux Mint kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cruslan dedi: Linux Mint Xcfe'ye bakabilirsiniz. GNOME arayüzlü sistemlerden uzak durun, fazla animasyonlu ve ağır bir masaüstü ortamı. Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: MX Linux, Mint Xfce. Xfce seçeneği olan dağıtımlar işinizi görür. Genişletmek için tıkla...