3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Nisan 2022 #11 Floxizdia dedi: Hocam yani Windows kurulumu gibi flash hazırlayıp kuracağım. Sonrada kurulum sırasında yanına kur seçeneği ile kurup. Kurulumunu tamamlaycağım değil mi? Ben de tek SSD var ondan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, Windows yükler gibi flashlayıp kurulumda yanına Kur'u seçeceksiniz. Kurulum SSD'yi ikiye bölecek, tek SSD sorun değil.
Floxizdia dedi: Hocam yani Windows kurulumu gibi flash hazırlayıp kuracağım. Sonrada kurulum sırasında yanına kur seçeneği ile kurup. Kurulumunu tamamlaycağım değil mi? Ben de tek SSD var ondan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, Windows yükler gibi flashlayıp kurulumda yanına Kur'u seçeceksiniz. Kurulum SSD'yi ikiye bölecek, tek SSD sorun değil.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #12 Floxizdia dedi: Kurulum aşamasında alan ayıracağım yani. Bir video gördüm kurulumdan önce disk yöneticisinden yer ayırıyordu 20 GB. Genişletmek için tıkla... SSD kaç GB? 120 ise Windows uygulamaları vs size 55 GB kalır sizde 35 GB verebilirsiniz.
Floxizdia dedi: Kurulum aşamasında alan ayıracağım yani. Bir video gördüm kurulumdan önce disk yöneticisinden yer ayırıyordu 20 GB. Genişletmek için tıkla... SSD kaç GB? 120 ise Windows uygulamaları vs size 55 GB kalır sizde 35 GB verebilirsiniz.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Nisan 2022 #13 Floxizdia dedi: Kurulum aşamasında alan ayıracağım yani. Bir video gördüm kurulumdan önce disk yöneticisinden yer ayırıyordu 20 GB. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam, yanına kur seçeneği otomatik ayarlar disk bölümlerini. Siz sadece Linux'a ne kadar alan vermek istediğinizi seçeceksiniz kurulumda.
Floxizdia dedi: Kurulum aşamasında alan ayıracağım yani. Bir video gördüm kurulumdan önce disk yöneticisinden yer ayırıyordu 20 GB. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam, yanına kur seçeneği otomatik ayarlar disk bölümlerini. Siz sadece Linux'a ne kadar alan vermek istediğinizi seçeceksiniz kurulumda.
Floxizdia Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #14 Umut Nas dedi: SSD kaç GB? 120 ise Windows uygulamaları vs size 55 GB kalır sizde 35 GB verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 240 GB zaten oyun indirmiyorum. Geforce now kullanıyorum yer sorun olmaz benim için. Dosya Ekleri resim_2022-04-07_213433273.png 13,5 KB · Görüntüleme: 24
Umut Nas dedi: SSD kaç GB? 120 ise Windows uygulamaları vs size 55 GB kalır sizde 35 GB verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 240 GB zaten oyun indirmiyorum. Geforce now kullanıyorum yer sorun olmaz benim için.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #15 Floxizdia dedi: Hocam 240 GB zaten oyun indirmiyorum. GeForce NOW kullanıyorum yer sorun olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... Verin o zaman 45 GB rahat rahat kullanın.
Floxizdia dedi: Hocam 240 GB zaten oyun indirmiyorum. GeForce NOW kullanıyorum yer sorun olmaz benim için. Genişletmek için tıkla... Verin o zaman 45 GB rahat rahat kullanın.
Floxizdia Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #16 363652 dedi: Evet hocam, Windows yükler gibi flashlayıp kurulumda yanına Kur'u seçeceksiniz. Kurulum SSD'yi ikiye bölecek, tek SSD sorun değil. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Verin o zaman 45 GB rahat rahat kullanın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır flash hazırlamak için rufus mu kullanmam lazım?
363652 dedi: Evet hocam, Windows yükler gibi flashlayıp kurulumda yanına Kur'u seçeceksiniz. Kurulum SSD'yi ikiye bölecek, tek SSD sorun değil. Genişletmek için tıkla... Umut Nas dedi: Verin o zaman 45 GB rahat rahat kullanın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır flash hazırlamak için rufus mu kullanmam lazım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #17 Floxizdia dedi: Tamamdır flash hazırlamak için Rufus mu kullanmam lazım? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher'da kullanabilirsiniz.
Floxizdia dedi: Tamamdır flash hazırlamak için Rufus mu kullanmam lazım? Genişletmek için tıkla... balenaEtcher'da kullanabilirsiniz.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Nisan 2022 #18 Floxizdia dedi: Tamamdır flash hazırlamak için Rufus mu kullanmam lazım? Genişletmek için tıkla... Rufus kullanabilirsiniz, Rufus sıkıntı çıkarırsa balenaEtcher ile deneriz. ISO'yu yazdırırken ekrana bir uyarı gelirse DD modunda yazdır seçeneğini seçin.
Floxizdia dedi: Tamamdır flash hazırlamak için Rufus mu kullanmam lazım? Genişletmek için tıkla... Rufus kullanabilirsiniz, Rufus sıkıntı çıkarırsa balenaEtcher ile deneriz. ISO'yu yazdırırken ekrana bir uyarı gelirse DD modunda yazdır seçeneğini seçin.
Floxizdia Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Adana 7 Nisan 2022 #19 Umut Nas dedi: balenaEtcher Genişletmek için tıkla... 363652 dedi: Rufus kullanabilirsiniz, Rufus sıkıntı çıkarırsa balenaEtcher ile deneriz. ISO'yu yazdırırken ekrana bir uyarı gelirse DD modunda yazdır seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... balenaEthcer ile kurulumu yaparım. İşi riske atmayalım şimdi. Hocalarım exe dosyalarını nasıl çalıştırabilirim? Linux Mint'te. Son düzenleme: 7 Nisan 2022
Umut Nas dedi: balenaEtcher Genişletmek için tıkla... 363652 dedi: Rufus kullanabilirsiniz, Rufus sıkıntı çıkarırsa balenaEtcher ile deneriz. ISO'yu yazdırırken ekrana bir uyarı gelirse DD modunda yazdır seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... balenaEthcer ile kurulumu yaparım. İşi riske atmayalım şimdi. Hocalarım exe dosyalarını nasıl çalıştırabilirim? Linux Mint'te.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #20 Floxizdia dedi: BalenaEthcer ile kurulumu yaparım. İşi riske atmayalım şimdi. Hocalarım exe dosyalarını nasıl çalıştırabilirim? Linux Mint'te. Genişletmek için tıkla... Exe mi? Siz ne kuracaksınız?
Floxizdia dedi: BalenaEthcer ile kurulumu yaparım. İşi riske atmayalım şimdi. Hocalarım exe dosyalarını nasıl çalıştırabilirim? Linux Mint'te. Genişletmek için tıkla... Exe mi? Siz ne kuracaksınız?