Celeron N4020 sistem Half-Life kaldırır mı?

Efrect

Hectopat
İlk olarak Half-Life 1 yerine Black Mesa oynamak istiyorum sistemim kaldırır mı? Ayrıca bütün Half-Life serisini sistemim kaldırır mı? 10 15 gün boyunca ana sistemim yok bu yüzden bu eski laptopla Half-Life başlamak istedim.

Sistemim;

Intel Celeron n4020.
UHD Graphics 600.
4 GB RAM.

İşlemci 1.1 GHz ama Intel'in sitesinde "burst Frequency 2.80 GHz" yazıyor bir de işlemciyi nasıl 2.8 GHz yaparım?

Half-Life, Max Payne gibi oyunları belli bir ayarda (çözünürlük vs düşürerek) oynayabilirsin.

O oyunu bilmiyorum maalesef ancak diğer forumlarda kontrol ettiğim kadarıyla orta-düşük ayarlarda 30 40 fps savaş kısımlarında 20 30 fps civarı alabileceğin söyleniyor ama görüntü kalitesi adına bi şey söyleyemem...

Black Mesa oynayabilir miyim Half-Life 1 çok eski geldi.

480p Low'da 20 civarında oynamıştım benim N3710 ve HD 405 ile, Steam versiyonu. Pek iyi bir performans değil.

Lakin 2012 Black Mesa'sini 720p Low-medium ayarlarda 60 civarında oynamıştım. Hatta bitirmiştim, tabii Xen kısımlarına kadar, malum 2012 sürümünde Xen yok.

İnternetten bu eski sürümü bulup oynayabilirsin, oynanabilir bir performans verecektir. Ses'ler, görsellik, arayüz gibi kısımlarda biraz daha zayıf lakin aradaki fark oldukça az.

Bir tek Xen kısımları yok; ki onun için de bir mod vardı hatırladığım kadarıyla, orijinal Half-Life'ın Xen bölümlerini Black Mesa'ya uyarlayan bir mod.

Ha bir de Black Mesa'nın kendine has Xen bölümlerini biraz zayıf buldum. Ana oyunu tek günde bitirmiştim, aşırı akıcı ve eğlenceliydi. Xen bölümlerini de ertesi gün. Ve Xen bölümlerinin dizaynı pek iç açıcı değil, kendini tekrar ediyor çoğunlukla. Bazı kısımlarında da sıktı diyebilirim. Ha boss savaşları, ki orijinal oyunda da vardı, güzeller.

Half-Life 1-2 tarzı oyunları çok rahat oynarsın, onlar sorun çıkarmazlar. 6. jenerasyon ve öncesi oyunları güzelce oynatır bilgisayarın.

7. jenerasyon oyunlarda ise Config'ler, 600p çözünürlük, ve en düşük ayarlar ile 20-30 arası bir değerle oynanabilir. Saydığım şekilde GTA IV'ü yüzlerce saat oynamışlığım var

Son düzenleme:

Arkadaşımla sven coopa başladım o kadar da kötü değil grafikler

Half life ve cs 1.6 da bir şey mi

Ama ben update gibi hizmetleri kaldırdım gereksiz hizmetleri durdurdum arka plan işlemlerinide kapattım anlıyacağın ramdan çok yer kazanmak için ne varsa yaptım pc açılışta 1.5 ram tüketmekte 2.1 boşta kalıyor ayrıca ram temizleme uygulmasıda kullanıyorum pc gayet akıcı

Hocam Ubuntu kullanıyorum boşta 1GB falan RAM kullanıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…