Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 10 Ağustos 2024 #11 MahmutYiğit dedi: Tm MW mi istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Yoook.
MahmutYiğit Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt630 2gb Ekran Kartı 8gbram İntel İ5 3. Nesil Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #12 Efrect dedi: MW serisini diğer PC'de oynayacağım Remastered şeklinde başka bir şey önerir misin? Genişletmek için tıkla... Efrect dedi: Yoook. Genişletmek için tıkla... Kanka aklıma çok oyun gelmiyor Far Cry 3 olabilir ya da Dead Island oyna güzel zombi oyunu bir de Garys mod indir
Efrect dedi: MW serisini diğer PC'de oynayacağım Remastered şeklinde başka bir şey önerir misin? Genişletmek için tıkla... Efrect dedi: Yoook. Genişletmek için tıkla... Kanka aklıma çok oyun gelmiyor Far Cry 3 olabilir ya da Dead Island oyna güzel zombi oyunu bir de Garys mod indir
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 10 Ağustos 2024 #13 MahmutYiğit dedi: Kanka aklıma çok oyun gelmiyor Far Cry 3 olabilir ya da Dead Island oyna güzel zombi oyunu bir de garys mod indir. Genişletmek için tıkla... Üçüde sevdiğim türden oyunlar değil daha çok 2D zor oyunları seviyorum hollow Knight Cuphead celeste Undertale gibi.
MahmutYiğit dedi: Kanka aklıma çok oyun gelmiyor Far Cry 3 olabilir ya da Dead Island oyna güzel zombi oyunu bir de garys mod indir. Genişletmek için tıkla... Üçüde sevdiğim türden oyunlar değil daha çok 2D zor oyunları seviyorum hollow Knight Cuphead celeste Undertale gibi.
MahmutYiğit Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt630 2gb Ekran Kartı 8gbram İntel İ5 3. Nesil Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2024 #14 Efrect dedi: Üçüde sevdiğim türden oyunlar değil daha çok 2D zor oyunları seviyorum hollow Knight Cuphead celeste Undertale gibi. Genişletmek için tıkla... Knk ben 2d ile ilgilenmiyom ben fps oyuncusuyum 2d bildiğim hiç oyun yok
Efrect dedi: Üçüde sevdiğim türden oyunlar değil daha çok 2D zor oyunları seviyorum hollow Knight Cuphead celeste Undertale gibi. Genişletmek için tıkla... Knk ben 2d ile ilgilenmiyom ben fps oyuncusuyum 2d bildiğim hiç oyun yok