Celeron N4020 sistemde Assetto Corsa trafik yaması kurduktan sonra FPS düştü

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Celeron N4020, 4 GB RAM bir sistemim var. Assetto Corsa kasıyor. İlk yüklediğimde Low Spec Experience yükledim ve gram kasma yoktu. Ardından trafik yaması kurdum ve çok fazla kasmaya başladı. Sil yükle yapıp Low Spec Experience uygulamasını tekrar aktifleştirdim ancak çok fazla kasma vardı. Şimdi tekrar sil yükle yapıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Kasmayı çözdüğüm ayarlar Ultimate-Low 1024X768. daha sonra 1366x768 yaptım ve hiç kasmıyordu. Sonrası dediğim gibi zaten.

Trafik yamasında tüm arabalar işlemciden çalışır. Ayrıca o bilgisayarın Assetto Corsa açması mucize.
Haklısınız. Ancak Assetto Corsa'yı sil yükle yapmama rağmen kasma devam ediyor. Şimdi sil yükle yapıyorum tekrardan. Bitince tekrar low spec experience'ı yükleyeceğim.

Haklısınız. Ancak Assetto Corsa'yı sil yükle yapmama rağmen kasma devam ediyor. Şimdi sil yükle yapıyorum tekrardan. Bitince tekrar low spec experience'ı yükleyeceğim.
Sil yükle yapınca bişey değişmez. Donanım kötü. Oyun sistem istiyor. Trafik modu ekstra işlemci istiyor. Ne kadar araba koyarsanız o kadar CPU kullanır.

Sil yükle yapınca bişey değişmez. Donanım kötü. Oyun sistem istiyor. Trafik modu ekstra işlemci istiyor. Ne kadar araba koyarsanız o kadar CPU kullanır.
Tamam hocam onu diyorum. Low spec experience kullanınca gram kasma olmuyordu. Trafik modunu kurdum kasmaya başladı. Sil yükle yapıp tekrardan low spec experience kurdum ancak bu sefer işe yaramadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı