Celeron Sistem Windows 7 Performans Sorunu

VacthosR1P

Megapat
Daha fazla  
  • Celeron 1.7GHZ
  • FX5200
  • Gigabyte GA8SIMLH
  • 2GB DDR
  • 80GB 7200RPM

Sistemim yaklaşık 8 senedir WinXP sahibi. Artık güncellemeliyim dedim ve Win7 kurma çabalarına kalkıştım.
Gerekli program vs. kurdum ve sıra geldi Windows güncellemelerini kurmaya. Sistem yaklaşık 18 saat açık kaldı. Artık sıra Internet explorer'a girip Google Chrome kurmaktı. Onu da yaptım. Ve oyun testi eksik olmaz deyip Minecraft adlı oyuna girdim. 1fps sabit. Tamam. GTA San Andreas bir nostalji dedim. En düşük ayarlar yüruyemiyorum Mario'da biraz sorun çıkarttı açıkçası. Evet sıra geldi asıl soruya.
Sizce emekliliği geldi mi şaheserimin?

Kill this PC. Bu ne hocam benim emektar en azından minecraftta 200 fps aldı ( 10 yıllık pc )

Yeni başlığı sevmedim açıkçası ve zaten umudum yoktu yeni canavarı toplamak için biraz araştırma yapıyorum

Driverları yanlış yüklemişsindir yada uyumlu değildir. 10 yıllık pc ile nasıl 200 fps alıyorsun anlamadım. Ben 7 yıllık pc ile 60 fps alıyorum en düşük ayarlarda(1600x900) çözünürlük.

Driverlarımın tam olduğundan eminim ama neden performans sorunu var anlamadım. Bir de Görev Yöneticisindeki değerlere göre sistem boşta iken Ram'in yaklaşık 75%lik değeri kullanılıyor. Belleklerimde sorun olabilir mi?

Driverları yanlış yüklemişsindir yada uyumlu değildir. 10 yıllık pc ile nasıl 200 fps alıyorsun anlamadım. Ben 7 yıllık pc ile 60 fps alıyorum en düşük ayarlarda(1600x900) çözünürlük.
Bilgisayarın gördüğü en yüksek FPS 200. 60 FPS sabit. Arada 100 lere çıkıyor. Bu arada 4 gb ram, AMD athlon 64 x2 6000+ işlemcim ve eah3650 kartım var.

Ekran kartım GTA 4 oyununu oynatacak seviyede fakat nedensiz bir şekilde ETS bile açmıyor

Artık umudumu kestim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…