dorukre1 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 69 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Ekran kartı İntel HD Graphics Anakart X550CA İşlemci İntel Celeron 1.50 GHz Mod indirmek istediğimde TLD Workshop açılmıyor hata böyle. Error cannot connect to remote server 4044. Error Code:4044. Bu hatayı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz?
Mod indirmek istediğimde TLD Workshop açılmıyor hata böyle. Error cannot connect to remote server 4044. Error Code:4044. Bu hatayı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz?
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 16 Mart 2023 #2 dorukre1 dedi: Mod indirmek istediğimde TLD Workshop açılmıyor hata böyle. Error cannot connect to remote server 4044. Error Code:4044. Bu hatayı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunun beta sürümlerini deneyin yoksa açılmaz. Atölye içerikleri genelde crash vb. hatalar verdiğinden dolayı beta modunda oynamanız gerekmekte. Artı 1 Eksi
dorukre1 dedi: Mod indirmek istediğimde TLD Workshop açılmıyor hata böyle. Error cannot connect to remote server 4044. Error Code:4044. Bu hatayı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunun beta sürümlerini deneyin yoksa açılmaz. Atölye içerikleri genelde crash vb. hatalar verdiğinden dolayı beta modunda oynamanız gerekmekte.
KS KS dorukre1 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 69 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Teşekkürler. emr0 dedi: Oyunun beta sürümlerini deneyin yoksa açılmaz. Atölye içerikleri genelde crash vb. hatalar verdiğinden dolayı beta modunda oynamanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Teşekkürler. emr0 dedi: Oyunun beta sürümlerini deneyin yoksa açılmaz. Atölye içerikleri genelde crash vb. hatalar verdiğinden dolayı beta modunda oynamanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.