Tienom Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Merhaba 2 GB RAM'lik eski bir bilgisiyarım var işletim sisteminden sıkıldım (Windows 7) önerebileceğiniz işletim sistemi var mı? Intel Celeron 1.1 GHz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Merhaba 2 GB RAM'lik eski bir bilgisiyarım var işletim sisteminden sıkıldım (Windows 7) önerebileceğiniz işletim sistemi var mı? Intel Celeron 1.1 GHz.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Lubuntu, Xubuntu olabilir; Linux dahil ise.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 15 Haziran 2022 #3 Bodhi Linux ilaç gibi gelir. 32bit ise Bodhi Linux Legacy 64bit ise Bodhi Linux Standard veya HWE... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bodhi Linux ilaç gibi gelir. 32bit ise Bodhi Linux Legacy 64bit ise Bodhi Linux Standard veya HWE... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tienom Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 Demorlius dedi: Lubuntu, Xubuntu olabilir; Linux dahil ise. Genişletmek için tıkla... Merhaba Önerin İçin Teşekkür Ederim xubuntu İçin Güvenilir İso Dosyası Nerden Bulla Bilirim izmirkartali dedi: Bodhi Linux ilaç gibi gelir. 32bit ise Bodhi Linux Legacy 64bit ise Bodhi Linux Standard veya HWE... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhaba Önerin İçin Teşşekür ederim Ama Az Da Olsa Biraz Görsellik İstiyorum )
Demorlius dedi: Lubuntu, Xubuntu olabilir; Linux dahil ise. Genişletmek için tıkla... Merhaba Önerin İçin Teşekkür Ederim xubuntu İçin Güvenilir İso Dosyası Nerden Bulla Bilirim izmirkartali dedi: Bodhi Linux ilaç gibi gelir. 32bit ise Bodhi Linux Legacy 64bit ise Bodhi Linux Standard veya HWE... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhaba Önerin İçin Teşşekür ederim Ama Az Da Olsa Biraz Görsellik İstiyorum )
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #5 Tienom dedi: Merhaba önerin için teşekkür ederim Xubuntu için güvenilir ISO dosyası nereden bulla bilirim. Merhaba önerin için teşekkür ederim ama az da olsa biraz görsellik istiyorum ) Genişletmek için tıkla... Hem Linux'a yeni başlayacaksanız Xubuntu tam size göre, xubuntu.org sitesinden indirme linki var.
Tienom dedi: Merhaba önerin için teşekkür ederim Xubuntu için güvenilir ISO dosyası nereden bulla bilirim. Merhaba önerin için teşekkür ederim ama az da olsa biraz görsellik istiyorum ) Genişletmek için tıkla... Hem Linux'a yeni başlayacaksanız Xubuntu tam size göre, xubuntu.org sitesinden indirme linki var.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Haziran 2022 #6 Linux Mint XFCE. Xubuntu.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #7 Windows Vista. Arayüz olarak 7'ye göre biraz daha iyi ama daha kötüsü.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Haziran 2022 #8 Coderman128 dedi: Windows Vista. Arayüz olarak 7'ye göre biraz daha iyi ama daha kötüsü. Genişletmek için tıkla... Windows Vista mı? Bu bilgisayarda yavaş çalışacaktır diye düşünüyorum. Celeron 847 işlemci pek iyi sonuçlar veremeyebilir.
Coderman128 dedi: Windows Vista. Arayüz olarak 7'ye göre biraz daha iyi ama daha kötüsü. Genişletmek için tıkla... Windows Vista mı? Bu bilgisayarda yavaş çalışacaktır diye düşünüyorum. Celeron 847 işlemci pek iyi sonuçlar veremeyebilir.