1 10852 Megapat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 227 3 Mart 2016 #1 Merhaba. Çelik telle bir el işi yapmak için 1.5 mm'lik çelik tel aldım. Eve geldiğinde penseyle kesiyim dedim ama zorlandım. Bu çelik teli nasıl kolay bir şekilde kesebilirim, nasıl bir alet kullanabilirim? (Daha önce hiç bu işe bulaşmamıştım )
Merhaba. Çelik telle bir el işi yapmak için 1.5 mm'lik çelik tel aldım. Eve geldiğinde penseyle kesiyim dedim ama zorlandım. Bu çelik teli nasıl kolay bir şekilde kesebilirim, nasıl bir alet kullanabilirim? (Daha önce hiç bu işe bulaşmamıştım )
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 3 Mart 2016 #2 Bu tarz bir kesici ile kesmelisiniz.