Arda.66 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Selam. Cellular iPad 9 için internet almak istiyorum, sadece internet satıyorlar mı telefon numarası olmadan?
Selam. Cellular iPad 9 için internet almak istiyorum, sadece internet satıyorlar mı telefon numarası olmadan?
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #2 Evet tüm operatörlerde sadece Internet hizmeti alınan tarifeler var.
Arda.66 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Pablo Vader dedi: Evet tüm operatörlerde sadece ınternet hizmeti alınan tarifeler var. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım linklerini atabilir misin?
Pablo Vader dedi: Evet tüm operatörlerde sadece ınternet hizmeti alınan tarifeler var. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım linklerini atabilir misin?
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 Arda.66 dedi: Hocam bulamadım linklerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da. bireysel.turktelekom.com.tr Diğer operatörlerde de benzer tarifeler var. Web sitelerinde bulamazsanız çağrı merkezlerini arayınca anlatıyorlar.
Arda.66 dedi: Hocam bulamadım linklerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da. bireysel.turktelekom.com.tr Diğer operatörlerde de benzer tarifeler var. Web sitelerinde bulamazsanız çağrı merkezlerini arayınca anlatıyorlar.