bummbe Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 25 25 Mayıs 2021 #1 Cellularline marka şarj aleti kullanıyorum. Normalde şarj ederken mavi ışık yanıyor fakat şu an prize taktığımda o mavi ışık yanıp sönüyor ve şarj etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Cellularline marka şarj aleti kullanıyorum. Normalde şarj ederken mavi ışık yanıyor fakat şu an prize taktığımda o mavi ışık yanıp sönüyor ve şarj etmiyor.
kad Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #2 Kablo hasarlı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS bummbe Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 25 25 Mayıs 2021 #3 kad dedi: Kablo hasarlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo adaptör ile birleşik olduğundan başka kablo ile test edemiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
kad dedi: Kablo hasarlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo adaptör ile birleşik olduğundan başka kablo ile test edemiyorum maalesef.
kad Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #4 bummbe dedi: Kablo adaptör ile birleşik olduğundan başka kablo ile test edemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hm anladım kablonun hasarlı olması hala seçeneklerimiz arasında ama şarj giriş soketide bozulmuş olabilir bunu başka şarj aletiyle test ettiniz mi? Artı 0 Eksi
bummbe dedi: Kablo adaptör ile birleşik olduğundan başka kablo ile test edemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hm anladım kablonun hasarlı olması hala seçeneklerimiz arasında ama şarj giriş soketide bozulmuş olabilir bunu başka şarj aletiyle test ettiniz mi?
KS KS bummbe Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 25 25 Mayıs 2021 #5 kad dedi: Hm anladım kablonun hasarlı olması hala seçeneklerimiz arasında ama şarj giriş soketide bozulmuş olabilir bunu başka şarj aletiyle test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Soket telefona takılı değilken de ışık yanıp sönüyor. Artı 0 Eksi
kad dedi: Hm anladım kablonun hasarlı olması hala seçeneklerimiz arasında ama şarj giriş soketide bozulmuş olabilir bunu başka şarj aletiyle test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Soket telefona takılı değilken de ışık yanıp sönüyor.
KS KS bummbe Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 25 26 Mayıs 2021 #6 Normalde şarj ederken mavi ışık yanıyor fakat şu an prize taktığımda o mavi ışık yanıp sönüyor ve şarj etmiyor. Artı 0 Eksi
Normalde şarj ederken mavi ışık yanıyor fakat şu an prize taktığımda o mavi ışık yanıp sönüyor ve şarj etmiyor.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Mayıs 2021 #7 Demek ki içinde sorun var. Bu bilgiyle bunu söyleyebiliriz. Daha fazla detay verir misiniz? Bir de böyle konuların yeri elektrik elektronik bence. Artı 0 Eksi
Demek ki içinde sorun var. Bu bilgiyle bunu söyleyebiliriz. Daha fazla detay verir misiniz? Bir de böyle konuların yeri elektrik elektronik bence.