Turist Ömer Picopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 297 10 Şubat 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.382 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 11 Şubat 2023 #2 Yine inlemeli, meelemeli, ıkınmalı şarkı yapmış. Ben de nezle olduğumda böyle sesler çıkartıyorum. Albüm yapsam mı acaba?
Yine inlemeli, meelemeli, ıkınmalı şarkı yapmış. Ben de nezle olduğumda böyle sesler çıkartıyorum. Albüm yapsam mı acaba?
Turist Ömer Picopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 297 11 Şubat 2023 #3 Single_factor dedi: Yine inlemeli, meelemeli, ıkınmalı şarkı yapmış. Ben de nezle olduğumda böyle sesler çıkartıyorum. Albüm yapsam mı acaba? Genişletmek için tıkla... Neden olmasın? Deneyebilirsiniz...
Single_factor dedi: Yine inlemeli, meelemeli, ıkınmalı şarkı yapmış. Ben de nezle olduğumda böyle sesler çıkartıyorum. Albüm yapsam mı acaba? Genişletmek için tıkla... Neden olmasın? Deneyebilirsiniz...
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.475 Çözümler 89 Yer İstanbul 11 Şubat 2023 #4 Turist Ömer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel şarkı.
Turist Ömer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel şarkı.