Gururumuz Cem Bölükbaşı katıldığı ilk Euroformula Open yarışını kazandı. Yarışa 5. sıradan başlayan Cem, startta yaşanan karmaşada Jack Crawfort'un kanadını kırmasıyla 2.'liği aldı. Daha sonra Cameron Das yaşadığı problemle iki viraj kaçırdı. Kanadı ve süspansiyonu kırılan Das lideriliği de Cem'e kaybetti. Cem daha sonra iyi turlarla birlikte liderliği korudu. Yarışı kazandıktan sonra podyuma bayrağımızla geldi. Bayrağı takım temsilcisine verdi o da bayrağı yere bıraktı. Tepki toplayabilir bu olay. İstiklal Marşı'mız okunurken yarım kaldı ama olsun Cem daha çok dinletir. Şampanya patlatılmadı sebebini bilmiyorum ama Cem istememiş olabilir. Yarınki yarışa 6. sıradan başlayacak. Daha çok galibiyetler kazanması dileğiyle. Forza cembo#74.
O kadar olur mu emin değilim. Biraz yaşı geçmiş. 23 yaşında. Muhtelemen F3 olur fakat F2 teklifi gelir mi şüpheliyim. Amacım kesinlikle kötülemek değil bu arada.
Çok sevindim demek isterdim ama maalesef benim gözümde hiçbir değeri olmayan bir şey. Bu işler için çok yaşlı kaldı. Motor sporları acımasız. Kendi çapında zevkini alıyor sadece.
Yarışı kazandıktan sonra podyuma bayrağımızla geldi. Bayrağı takım temsilcisine verdi o da bayrağı yere bıraktı. Tepki toplayabilir bu olay. İstiklal Marşı'mız okunurken yarım kaldı ama olsun Cem daha çok dinletir.
Bence tam tersi. Başlandıysa bitirilmeli. Bu tamamen hakarettir. Bayrağı süs diye eline alıp açmadan bile yere bıraktıysa o da hakarettir ama bence açıp yere bırakılmıştır. Bu da sonuçta biz bez parçası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Cebine koyabilir veya başka birine verebilirdi diyebilirsiniz ama o anın heyecanıyla olabilecek şeyler deyip olumlu karşılıyorum ben.
Diğer yarışlarda sırasıyla 3 ve 7. sırayı aldı. Gayet iyi sonuçlar. Oyundan nerelere geldi adam.
F2 için teklif gelmez, bu seriler için yaşlı. 16, 17 yaşlarından itibaren F3 serilerinde falan başarı sergileyecek olması gerekiyor ki F2'ye yükselsin.
Kötü performans sergilese de büyük başarı F2 de olması. Çok büyük bir sıçrama yapmazsa seneye F2 de devam etmesi çok çok düşük bir ihtimal. Ya da çok büyük bir sponsor desteği olmazsa.