Cem Karaca - Yoksulluk Kader Olamaz

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Bir kilo et seksen lira, tadını unuttum.
İnsan gibi yaşamanın adını unuttum."

Keşke hala seksen lira olsaydı... Sosyalde dolaşırken dinleyelim bari hocam hatırlattığın iyi oldu, cem karacının mekanı cennet olsun.

Hâlâ aynı maalesef. O zamanda et almak hele hele kırmızı et almak çok zordu. Mekanı cennet olsun Cem ustanın.

Enteresandır, Bu albüm kapağındaki müzisyenler albüm kaydında çalan müzisyenler değiller.
Bir hikayesi vardı bu meselenin ama unuttum.
Hâlâ aynı maalesef. O zamanda et almak hele hele kırmızı et almak çok zordu. Mekanı cennet olsun Cem ustanın.
Şimdi alabliyor muyuz?

Şimdi alabliyor muyuz?

Fiyatında değişen bir şey yok hala pahalı ama bolluk açısından o döneme göre avantajlıyız. Fakat halen daha istediğimiz gibi alamıyoruz.

Enteresandır, bu albüm kapağındaki müzisyenler albüm kaydında çalan müzisyenler değiller.
Bir hikayesi vardı bu meselenin ama unuttum.

Evet, ben de duymuştum yanlış hatırlamıyorsam albüm kapağında o adamın resmi var ama şarkılarda o çalmıyor çünkü albüm kayıtları yapıldığı zaman askere gitti deniliyordu. Doğru mu hatırlamıyorum, yanlış da olabilir. Hangi müzisyen olduğunu hatırlamıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı