Çene ameliyatı yaptırılmalı mı?

Çenem büyük olduğu için dişlerim ayrıkmış, 3-4 doktor aynı şeyi söyledi. Dişlerimin ayrık ve kötü gözükmesinin yanı sıra çenem büyük olduğu için gülünce de kötü duruyorum ve ameliyat olmak istiyorum. Daha önce çene ameliyatı olan var mı ya da bunun hakkında derin bilgisi olan bir doktor filan varsa bilgilendirebilir mi? Riskli bir ameliyat falan mıdır çünkü diş doktoru yaptırmamamı tavsiye etti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çenesi geride duranlarda sanırım çene kemiğini kafatasından ayırıp demir gibi bir şey konuyor ve zamanla bu ameliyat sonrasında o demiri açıyolar ve sizin kemikleriniz buna alıştıkça açıyolar normal çeneye dönene kadar. Ama çenenin geriye gitmesi hakkında bilgim yok ama korkutucu ve riskli durduğu kesin.

Tel vb tedavilerle düzelmiyor muymuş.
Yok çenem büyükmüş tel olmuyormuş.

Çenesi geride duranlarda sanırım çene kemiğini kafatasından ayırıp demir gibi bir şey konuyor ve zamanla bu ameliyat sonrasında o demiri açıyolar ve sizin kemikleriniz buna alıştıkça açıyolar normal çeneye dönene kadar. Ama çenenin geriye gitmesi hakkında bilgim yok ama korkutucu ve riskli durduğu kesin.
Risk ve tehlike çok umurumda değil açıkçası masraflı duruyor :D

Görünüşte en önemli şey benim için diş ve benim dişler bozuk şaka gibi ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı