Çene geriliği nasıl anlaşılır?

Ekincan12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır aklıma takılan bir durum ve bundan nasıl kurtulurum diye düşünüyorum. Simetrik bir çene istiyorum ama çene geriliğim mi var yoksa duruşumda mı sıkıntı var anlayamıyorum. Genelde çene geriliği olanlara baktığımda çene hattı belli olmuyor ama bende oluyor ve dişlerimin duruşu da doğru. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hatta kaşlarımın yan profilden görünümünü de hiç sevmiyorum buna ne yapabilirim?

Hocam dişlerinizin düzgün olduğuna eminseniz estetik kısmına girer bu şikayetiniz.

Hocam dişlerinizin düzgün olduğuna eminseniz estetik kısmına girer bu şikayetiniz.
yani dişlerimin konumu üst çene dişleri önde alt çene dişleri de az gerisinde tam oturuyor ve dudaklarımı falan kapatabiliyorum yani herhangi bir sorun yaşamıyorum ama yan profilde çene gerideymiş gibi duruyor

Yani dişlerimin konumu üst çene dişleri önde alt çene dişleri de az gerisinde tam oturuyor ve dudaklarımı falan kapatabiliyorum yani herhangi bir sorun yaşamıyorum ama yan profilde çene gerideymiş gibi duruyor.

Ortodonti randevusu almanız öneririm hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…