5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Aralık 2023 #1 2 yıldır "mewing" denen teknikle çene egzersizleri yapıyorum ve biraz oturdu ama bunun yanında daha ne yapabilirim?
2 yıldır "mewing" denen teknikle çene egzersizleri yapıyorum ve biraz oturdu ama bunun yanında daha ne yapabilirim?
alpaw Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 Onlara göre bir alet var hep çiğiniyorsun çene kası güçleniyor ve çeneyi düz yapıyor.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 29 Aralık 2023 #3 Çene yapısı genetik olduğundan pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Sakız çiğnemek ve kilo vermek işe yarar belki. Onun dışında bişektomi yaptırabilirsiniz. Bu arada mewing tekniğinin faydasını gördünüz mü? Merak ettim.
Çene yapısı genetik olduğundan pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Sakız çiğnemek ve kilo vermek işe yarar belki. Onun dışında bişektomi yaptırabilirsiniz. Bu arada mewing tekniğinin faydasını gördünüz mü? Merak ettim.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Aralık 2023 #4 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bu arada mewing tekniğinin faydasını gördünüz mü? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... 2 yılda günde 1 2 saat yaparak biraz değiştiğini gördüm, evet.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Bu arada mewing tekniğinin faydasını gördünüz mü? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... 2 yılda günde 1 2 saat yaparak biraz değiştiğini gördüm, evet.
R Rain1 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 477 29 Aralık 2023 #5 Bunun bir estetiğinin olduğunu duymuştum diye hatırlıyorum. Ama kalıcı değil galiba emin değilim ve zor bir estetik mi hiç bilgim yok.
Bunun bir estetiğinin olduğunu duymuştum diye hatırlıyorum. Ama kalıcı değil galiba emin değilim ve zor bir estetik mi hiç bilgim yok.