Çenem geride mi?

• Konuyu başlatan Screnz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.119

Screnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sanırım çenem geride bunu düzeltmenin bir yolu var mı Doktor'a gitmekten başka ve eğer Doktor'a gidersem tam olarak ne tür tedaviler yapacaklar?

Dosya Ekleri

• 1709831773026.jpg
    1709831773026.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 953
Evet. Çenen geride. Doktora gitmekten başka çaren yok. Benim de çenem geride. Tel takıyorlar. Hem üst hem de alt.

Diş teli takıyorlar değil mi devletmi özelmi ve fiyat nedir?
Devlette sıra gelmesi için bebekken randevu almanız lazımdı hocam. Çene geriliğinde genelde ameliyat tercih edilir, ama tabii sizinki o seviyede değil sanırım, alt çene iki taraftan kesilir; iyileşme süreci yaklaşık 6 ay, ve bu süreçte sadece sıvı pipet ile besleniyorsunuz.

Arkadaşlar sanırım çenem geride bunu düzeltmenin bir yolu var mı Doktor'a gitmekten başka ve eğer Doktor'a gidersem tam olarak ne tür tedaviler yapacaklar?

Mewing, yapmayı dene​

Devlette sıra gelmesi için bebekken randevu almanız lazımdı hocam. Çene geriliğinde genelde ameliyat tercih edilir, ama tabii sizinki o seviyede değil sanırım, alt çene iki taraftan kesilir; iyileşme süreci yaklaşık 6 ay, ve bu süreçte sadece sıvı pipet ile besleniyorsunuz.

Bu dediğiniz ameliyat için değil mi umarım o seviyede değildir burnum kırık olduğu için nefes zor alıyorum muhtemelen bundan dolayı uyurken ağzım açık olduğu için bu gerileme oldu.

mewing, yapmayı dene​

Deniyorum hocam da pek etki etmez gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı