Mercin Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.298 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i3-12100F Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB. SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB. Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D. RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ. PSU: Power Boost 650W 80+ Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #12 Screnz dedi: Bu dediğiniz ameliyat için değil mi umarım o seviyede değildir burnum kırık olduğu için nefes zor alıyorum muhtemelen bundan dolayı uyurken ağzım açık olduğu için bu gerileme oldu. Deniyorum hocam da pek etki etmez gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımda işe yaradı 1 yıldır yapıyor çene egsersizide yapıyor cenesi normala döndü ama hala cene hatı belli değil
Screnz dedi: Bu dediğiniz ameliyat için değil mi umarım o seviyede değildir burnum kırık olduğu için nefes zor alıyorum muhtemelen bundan dolayı uyurken ağzım açık olduğu için bu gerileme oldu. Deniyorum hocam da pek etki etmez gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımda işe yaradı 1 yıldır yapıyor çene egsersizide yapıyor cenesi normala döndü ama hala cene hatı belli değil