Çenem kaymış olabilir mi?

Arkadaş haklı yaşadığım şehirde bu işin erbabı bir kadın var. Hatta yurt dışından falan bu kadına tedavi olmaya geliyorlar. Sizin rahatsızlığınızı yaşayan bir Almanın çenesini yerine oturtmuş. Hatta adam o kadar sevinmiş ki "Good, good" diye tepki vererek sevinçten kadına sarılmış.

Ben 250 deadlift yaparken 2 parmağım çıktı arkadaş ile IP bağlayıp yerine oturttuk parmakları ağrısı 2 hafta falan sürdü fakat sorunsuz kullanıyorum şu an.

Hmm yine de işe yaramış olması dikkat çekici. Ben parmağım için çıkıkçıya gittim. Parmağım ertesi gün tamamen normale dönmüştü.

Hmm yine de işe yaramış olması dikkat çekici. Ben parmağım için çıkıkçıya gittim. Parmağım ertesi gün tamamen normale dönmüştü.

Para vermek istemediğim için ayrıca gece yarısı saat 2'de idman yapıyoruz çıkıkçı nereden bulacağım o yüzden hallettik orada bayağı bir ağrıdı ama acı eşiğim yüksektir dayandım bir şekilde eski yöntemler ile.

Hocam aynı şekilde bende de sorun var. Çok doktor gezdim. Bir türlü düzelmedi. Biraz şans işi. Eğer şanslıysan düzeltebilirler. Ben böyle kaldım maalesef. Ağzımı belli bir seviyeden fazla açamıyorum. Sağa sola hareket edince sürtünme ve takılma sesleri falan geliyor. Ama çokta umrumda değil. Önemli bir sorun değil.

Çıkıkçıya gidiniz. Güvendiğiniz insanlara sorun size önersinler. Ne yazık ki çok sayıda sahtekar var bu konuyla ilgili. O yüzden çıkıkçı seçerken başarılarıyla kendini kanıtlamış birini bulmanız çok önemli. Bilen birini bulursanız düzeltir eski halinize dönersiniz.

Başlığı görünce aklımı TW geldi onun yüzü yamuktu.

Bence bilen birine gitsin elindeki çeneden de olmasın şimdi

Vallahi doğru ya öyle bir gitmiş ki eski çenemi özledim LAN dişlerimi birleştirince sağ alt azı dişlerimle üstler aynı hizada birleşiyor sol tarafta olanlar ise alt azı dişim içeri kaydığı için üst azı dişile aynı hizada değil dengeyi ağlamıyorlar alt azı dişleri ağzımın içine kaymış yan çok zor ya dua edeyim de çenem kaymamış olsun öyle bir düştüm ki zeminde düşsem neyse ama kapalı spor salonu çok pis yer ya orası yere nasıl yapıştım ya çenem şişti sol azı dişlerim kaydı anlamadım inşallah tel takılır sadece düzelir yoksa vay halime güzelim çeneyi mahvettim ya nazar mı değdi bilmiyorum çene hatlarımda güzeldir yapısı bozdum ya umarım eskisi gibi olur çenem yoksa hayatım kararır.

Öncelikle, zahmet olmasın da bir nokta falan bıraksa mıydın arada bir yere

Doktora git önce prosedür gereği. Gittiğin ilk birkaç doktorun o çeneyi yerine oturtamayacaklarına neredeyse eminim. Sonra işini bilen bir çıkıkçıya git. Merak etme ağrımıyor. İlk gittiğimde acayip korkuyordum. Ama adamın dediği gibi hiçbir şey hissetmedim. Ve artık hiç korkmuyorum. Hani aşı olacağımız zaman derler ya "hissetmeyeceksin bile" ama o iğne yine de acıtır. Bu öyle değil. Gerçekten hissetmiyorsun. Tabii ben hiç çenemi oturtmak için gitmedim. Belki çene birazcık acıyordur, hem o kadar da olsun be

eski haline dönerse tekrar çıkar mı bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…