Resimlerde gördüğünüz gibi üst dudağım alt dudağıma göre önde duruyor, çenemde sanki bir tik geride gibi. Bu durum son zamanlarda çok kafama takılmaya başladı. Tel taksam geçer mi?
17 yaşındayım.
DEA üstadı Bay Schrader, bu genellikle tamamen ırsi bir durum ve ameliyatla düzeltilebilir. Bence çiğneme ve konuşma gibi durumlarda sıkıntı çekmiyorsan kafana takma ne çeneler var seninki gayet estetik.
Dea üstadı bay schrader, bu genellikle tamamen ırsi bir durum ve ancak ameliyatla düzeltilebilir bence çiğneme ve konuşma gibi durumlarda sıkıntı çekmiyorsan kafana takma ne çeneler var seninki gayet estetik.
Hocam önden sıkıntı yokta yan profilde çok çirkin çıkıyorum yüzüm biraz tombik onunda etkisi vardır belki ama bilmiyorum gereksiz takıntı yapıyorum galiba.
Hocam önden sıkıntı yokta yan profilde çok çirkin çıkıyorum yüzüm biraz tombik onunda etkisi vardır belki ama bilmiyorum gereksiz takıntı yapıyorum galiba.
Yok,bence öyle belirgin değil.Ama kesinlikle ideal duruyor,kafaya takılacak hiçbir şey yok,boşuna değişim için kendini zorlamasın bence arkadaş. Gayet iyi çenesi var,devam etsin bu şekilde,vücuduyla oynamasına gerek yok.
Yok, bence öyle belirgin değil. Ama kesinlikle ideal duruyor, kafaya takılacak hiçbir şey yok, boşuna değişim için kendini zorlamasın bence arkadaş. Gayet iyi çenesi var, devam etsin bu şekilde, vücuduyla oynamasına gerek yok.
Resimlerde gördüğünüz gibi üst dudağım alt dudağıma göre önde duruyor, çenemde sanki bir tik geride gibi. Bu durum son zamanlarda çok kafama takılmaya başladı. Tel taksam geçer mi?
17 yaşındayım.