Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #41 Karındeşen dedi: Ne ben asla g## olmam beni neyle suçladığnıza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Yine yanlış anladım.
Karındeşen dedi: Ne ben asla g## olmam beni neyle suçladığnıza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Yine yanlış anladım.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 3 Kasım 2020 #42 Karındeşen dedi: Ne ben asla g## olmam beni neyle suçladığnıza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Beni fake hesap açmakla suçlamıştın, @Windows_Efe'nin kanalı imiş. Herkesin bilip bilmeden konuşmasına sinir oluyorum.
Karındeşen dedi: Ne ben asla g## olmam beni neyle suçladığnıza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Beni fake hesap açmakla suçlamıştın, @Windows_Efe'nin kanalı imiş. Herkesin bilip bilmeden konuşmasına sinir oluyorum.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #43 292941 dedi: Beni fake hesap açmakla suçlamıştın, @Windows_Efe'nin kanalı imiş. Herkesin bilip bilmeden konuşmasına sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... Alıntı gösterin gerçekten hatırlamıyorum hatırlasam haklısınız ama şu an ikimizde haklı değiliz.
292941 dedi: Beni fake hesap açmakla suçlamıştın, @Windows_Efe'nin kanalı imiş. Herkesin bilip bilmeden konuşmasına sinir oluyorum. Genişletmek için tıkla... Alıntı gösterin gerçekten hatırlamıyorum hatırlasam haklısınız ama şu an ikimizde haklı değiliz.
HarbiTehlike Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 408 3 Kasım 2020 #44 cengover_ekin dedi: Gözle görülür bir şey yok tabii ki ancak temel insan psikolojisi: Beğenilince mutlu olunur. Twitter, Instagram gibi platformların bu kadar yaygınlaşmasının sebeplerinden biri de bu zaten. Genişletmek için tıkla... Beni de beğenir misiniz hem de 3 sefer.
cengover_ekin dedi: Gözle görülür bir şey yok tabii ki ancak temel insan psikolojisi: Beğenilince mutlu olunur. Twitter, Instagram gibi platformların bu kadar yaygınlaşmasının sebeplerinden biri de bu zaten. Genişletmek için tıkla... Beni de beğenir misiniz hem de 3 sefer.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 3 Kasım 2020 #45 Karındeşen dedi: Alıntı gösterin gerçekten hatırlamıyorum hatırlasam haklısınız ama şu an ikimizde haklı değiliz. Genişletmek için tıkla... cengover_ekin dedi: Yok yahu, ne alakası var o cümleyle. Dümdüz biriyim ben de herkes gibi. Tecrübe diyebiliriz ama. Kişi biraz aptalmış. Videoda kim olduğu gözüküyor. @Windows_Efe videoyu kaydetmiş. @292941 gördün mü? 27. saniyede. @Windows_Efe biraz geç kaldın hesabını düzenlemek için. Eki Görüntüle 725089 Genişletmek için tıkla...
Karındeşen dedi: Alıntı gösterin gerçekten hatırlamıyorum hatırlasam haklısınız ama şu an ikimizde haklı değiliz. Genişletmek için tıkla... cengover_ekin dedi: Yok yahu, ne alakası var o cümleyle. Dümdüz biriyim ben de herkes gibi. Tecrübe diyebiliriz ama. Kişi biraz aptalmış. Videoda kim olduğu gözüküyor. @Windows_Efe videoyu kaydetmiş. @292941 gördün mü? 27. saniyede. @Windows_Efe biraz geç kaldın hesabını düzenlemek için. Eki Görüntüle 725089 Genişletmek için tıkla...
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Kasım 2020 #46 Blackfox07 dedi: @706143 de neredeyse bütün mesajları beğeniyor. Genişletmek için tıkla... Beni öldüremedi henüz. Foruma geldiğimden beri kaçıyorum.
Blackfox07 dedi: @706143 de neredeyse bütün mesajları beğeniyor. Genişletmek için tıkla... Beni öldüremedi henüz. Foruma geldiğimden beri kaçıyorum.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Kasım 2020 #47 @cengover_ekin Beğenmese konu açmazdın ama.
F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 3 Kasım 2020 #48 Karındeşen dedi: Alıntı gösterin gerçekten hatırlamıyorum hatırlasam haklısınız ama şu an ikimizde haklı değiliz. Genişletmek için tıkla... Karındeşen dedi: Sen kendine sahte hesap açıp bana aşık diyorsan adam da beğenebilir. Genişletmek için tıkla...
Karındeşen dedi: Alıntı gösterin gerçekten hatırlamıyorum hatırlasam haklısınız ama şu an ikimizde haklı değiliz. Genişletmek için tıkla... Karındeşen dedi: Sen kendine sahte hesap açıp bana aşık diyorsan adam da beğenebilir. Genişletmek için tıkla...
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 3 Kasım 2020 #49 Allah başka dert vermesin.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 3 Kasım 2020 #50 @Windows_Efe'nin yüzünden ne hallere düştüm, ismim çıktı 9'a inmez 8'e.