Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #51 Bundan sonra asla Windows kullanmıyorım (!). Windows_Efe dedi: Ya kanıt var mı kanıt? Boşu boşuna laf etmeyin adama. Genişletmek için tıkla... Sen açtın hesabı ve senin yüzünden birine tepki gösterdim o kişi suçsuzdu ama sen.
Bundan sonra asla Windows kullanmıyorım (!). Windows_Efe dedi: Ya kanıt var mı kanıt? Boşu boşuna laf etmeyin adama. Genişletmek için tıkla... Sen açtın hesabı ve senin yüzünden birine tepki gösterdim o kişi suçsuzdu ama sen.
512GbRam Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 13 Yer Karabük Eflani 3 Kasım 2020 #52 Çok ayıp gerçekten.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 3 Kasım 2020 #53 Karındeşen dedi: Sen açtın hesabı ve senin yüzünden birine tepki gösterdim o kişi suçsuzdu ama sen. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, sadece inanamıyorum @Windows_Efe'nin olduğuna. Neden ki, neden?
Karındeşen dedi: Sen açtın hesabı ve senin yüzünden birine tepki gösterdim o kişi suçsuzdu ama sen. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, sadece inanamıyorum @Windows_Efe'nin olduğuna. Neden ki, neden?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.875 Çözümler 25 3 Kasım 2020 #54 Linux kategorisi ile ilgilenenlere daha fazla like atıyor bu yüzden Linux kullanmalısınız
512GbRam Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 13 Yer Karabük Eflani 3 Kasım 2020 #55 292941 dedi: Önemli değil, sadece inanamıyorum @Windows_Efe'nin olduğuna. Neden ki, neden? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle eğlenmek istemiş,ama ele vermiş kendini .
292941 dedi: Önemli değil, sadece inanamıyorum @Windows_Efe'nin olduğuna. Neden ki, neden? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle eğlenmek istemiş,ama ele vermiş kendini .
F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 3 Kasım 2020 #56 Karındeşen dedi: Bundan sonra asla Windows kullanmıyorım (!). Sen açtın hesabı ve senin yüzünden birine tepki gösterdim o kişi suçsuzdu ama sen. Genişletmek için tıkla... Hayır bide konuya yazmış.Suçlunun gözümüzün önünde olduğunu nerden bilebilirdik.Bu arada bu olanlar aşırı saçma ya .
Karındeşen dedi: Bundan sonra asla Windows kullanmıyorım (!). Sen açtın hesabı ve senin yüzünden birine tepki gösterdim o kişi suçsuzdu ama sen. Genişletmek için tıkla... Hayır bide konuya yazmış.Suçlunun gözümüzün önünde olduğunu nerden bilebilirdik.Bu arada bu olanlar aşırı saçma ya .
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #57 292941 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu adamı YouTube'dan lütfen linçleyin. Ben zaten telefondayım bilgisayardan video da atamam. Gerçekten şikayet edeceğim artık yeter. Genişletmek için tıkla... Olay ne?
292941 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu adamı YouTube'dan lütfen linçleyin. Ben zaten telefondayım bilgisayardan video da atamam. Gerçekten şikayet edeceğim artık yeter. Genişletmek için tıkla... Olay ne?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #58 @292941 sizi haksız yere suçladım kusura bakmayın asıl suç Microsoftunmuş.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 3 Kasım 2020 #59 vermillionp2 dedi: Linux kategorisi ile ilgilenenlere daha fazla like atıyor bu yüzden Linux kullanmalısınız Genişletmek için tıkla... Linux kullananlara %50 daha fazla beğeni. Gelin, beğenileri kapın.
vermillionp2 dedi: Linux kategorisi ile ilgilenenlere daha fazla like atıyor bu yüzden Linux kullanmalısınız Genişletmek için tıkla... Linux kullananlara %50 daha fazla beğeni. Gelin, beğenileri kapın.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.875 Çözümler 25 3 Kasım 2020 #60 Bu arada like değil de diğer konuyu kısa bir özet geçebilecek var mı?