Cenix wifi güçlendirici kopma sorunu

Xpleria

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba buraya yeni katıldım. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şımdı ben köyde yaşıyorum. Amcamgılde net var ama bizim evden iyi çekmiyordu. Bir tane cenıx marka adlı wifi güçlendirici aldım. Kurulum yaptm herşeyi ayarladım, simdi net full cekıyor ama ara sıra kopuyor ve sık sık olmaya başladı bu durum. Bunun için çözüm önerileriniz var mı ? İnretnet servis saglayıcı ( ISS) hatası veriyordu sürekli , dns ayarını degiştirdim baska neler yaapbilirim önerisi olan varsa lutfen yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kopmanın nedenini tespit etmen gerek öncelikle. Sende kopunca amcanda kopmuyorsa sinyalde sorun oluyordur. Bu da genelde antenin sallanması ya da araya parazit girmesi ile olur.

Her ikinizde birden kopuyorsa hat zayıflama değerlerine bakılmalı. Hat aşırı zayıf ise, biraz yüklenince kopuyor olabilir. Hangisi olduğunu öğren. Buna göre anten ise anteni sağlamlaştır.

Hat kopuyorsa Türk Telekom'u arayıp kablo yenilemesi yaptırmanız gerekebilir.

sımdı amcamgılde kopma olmuyor acaba benım sınyaldemı sorun var mukemmel gösteriyor ınternete giriyor ama oyuna gırdıgımde kasıyor bi yerde okumustum alüminyum kagıt sarıyorlar cıbıklara bi denemek lazım tesekkurler yardımn ıcın :) sürrekli internet erişimi yok hatası cıkıyor onu yapmaya calısıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı