Liri Browser Femtopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 7 1 Kasım 2020 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi çiftleşir mi? Bundan melez yavrular elde edebilir miyim?
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 1 Kasım 2020 #2 Çiftleşebilirler ancak çok sağlıklı yavrular elde edebilceğinizi sanmıyorum.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 1 Kasım 2020 #3 Windows_Efe dedi: Çiftleşebilirler ancak çok sağlıklı yavrular elde edebileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Cennet sultanı
Windows_Efe dedi: Çiftleşebilirler ancak çok sağlıklı yavrular elde edebileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Cennet sultanı
P Pctoplama35 Centipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.622 Çözümler 2 1 Kasım 2020 #4 Yani papağanlara bağlı ikiside kızgınlık dönemindeyse çiftleşirler heralde melez yavru konusuna gelirsek elde edebilirsiniz yavrular gelmeden ne olacağını bilemeyiz. Steve Rogers dedi: Sürprizbozan Cennet sultanı Genişletmek için tıkla... Türj mizaj.
Yani papağanlara bağlı ikiside kızgınlık dönemindeyse çiftleşirler heralde melez yavru konusuna gelirsek elde edebilirsiniz yavrular gelmeden ne olacağını bilemeyiz. Steve Rogers dedi: Sürprizbozan Cennet sultanı Genişletmek için tıkla... Türj mizaj.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 1 Kasım 2020 #5 Ben çiftleşemez diye biliyorum.