Halka arzlara katılabilirsin. Sıkı takip ederek, kontrollü takip ederek harçlık çıkarabilirsin. Ama borsa bilgin yoksa kesinlikle iyice öğrenip öyle girmen gerekir.
Photoshop öğrenebilirisin, After Effects öğrenip edit yapabilirsin(çok büyük paralar dönüyor), yatırım yapabilirsin, ya da motivasyon sayfası açıp iyi bir etkileşim kasıp hesabı satabilirsin.
Bdo (avrupa versiyonu) ve New World diye 2 tane oyun oyun var. Bunları satın al bi 4,5 ay boyunca bu 2 oyunu öğren sonra g2g sitesinde hesap aç bdo da hesap kasabilirsin müşteriler nadiren gelir ama çok kazandırır new world için ise son seviye ol ve sürekli kaktüs kes. Kaktüsleri oyun içinde sat ve g2g de gold sat bu yöntem bdo ya göre az kazandırır ama daha chill dir günde 1,2 saatini harcayıp ayda birkaç bin Tl kazanabilirsin.
Photoshop öğrenebilirisin, After Effects öğrenip edit yapabilirsin(çok büyük paralar dönüyor), yatırım yapabilirsin, ya da motivasyon sayfası açıp iyi bir etkileşim kasıp hesabı satabilirsin.
Ben anlamıyorum arkadaş sanki her After Effect öğrenen milyoner oluyor. Bu öneriyi veren arkadaşları çok merak ediyorum bu tavsiyeleri atlas okyanusundaki video editleyerek kazandıkları lüks yatların içinden mi yazıyorlar.
Ben anlamıyorum arkadaş sanki her After Effect öğrenen milyoner oluyor. Bu öneriyi veren arkadaşları çok merak ediyorum bu tavsiyeleri atlas okyanusundaki video editleyerek kazandıkları lüks yatların içinden mi yazıyorlar.
Evde cep harçlığı çıkarmak istiyorum diyor hocam. Ben şahsen bundan anlık para kazanmak istediğini anlamadım (yanlış anlamış olabilirim). Ekteki gibi adamlar 4 günde 400 lira para kazanıyor. Tabii ki her ay aynı kişide adam gelecek diye bir şey yok ama işini iyi yaparsan elbette iyi paralar kazanırsın.