Cep Telefonlarına Ek Vergi Geldi

Sen sustun, ben sustum, o sustu, biz sustuk, siz sustunuz, onlar sustu ve halk sustu. Paşa paşa çekeceğiz. Fransa'da halk bir ayaklandı ve hükumet ne yapacağını şaşırdı. Biz hala bakıp bakıp bunu diyelim.

O kadar ovdugun Fransa'da televizyon vergisi oduyorsun.

Sen sustun, ben sustum, o sustu, biz sustuk, siz sustunuz, onlar sustu ve halk sustu. Paşa paşa çekeceğiz. Fransa'da halk bir ayaklandı ve hükumet ne yapacağını şaşırdı. Biz hala bakıp bakıp bunu diyelim.
Fransa’da halk ayaklandı da neye yaradı bu? Gezi’de de birileri ayaklanmıştı neye yaradı? Bu işler ayaklanmayla vs çözülecek işler değil.

İfadeler: ksn
O kadar ovdugun Fransa'da televizyon vergisi oduyorsun.
Biz de elektrik faturasında, telefonda her şeyde TRT vergisi ödüyoruz ve TRT zarar açıklıyor Şaka gibi cidden. Vergi verilir de bir adabı var. Örnek olarak araçlardan alınan ÖTV vergisi aracın ham fiyatı üstünden hesaplanıp çıkan vergili paranın üstünden KDV almak (geçirmek) akla mantığa sığmıyor. Verginin vergisini veriyoruz maşallah.

Ben ulke vergilerini desteklemiyorum kardesim. Arkadas fransayi ovuyor ben ona hitaben yazdim.

Muhtemelen "tüm saraylarımızın elektriklerini 1 gün kessek" bu vergiye gerek kalmaz. Ama itibardan ödün verilmeeuuuz.

Kültür ve Turizm vergisiymiş. Ya bunların var ya yatacak yeri de yok, uçurumdan düşseler elimi uzatmayacağım bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…