Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.606 Çözümler 14 30 Mart 2023 #21 2 gün önce iPhone 11 aldık, almaya giderken 500 TL zam geldi. Mağazalar telefon almak isteyen insanlarla dolu.
2 gün önce iPhone 11 aldık, almaya giderken 500 TL zam geldi. Mağazalar telefon almak isteyen insanlarla dolu.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #22 Garibo dedi: 2 gün önce iPhone 11 aldık, almaya giderken 500 TL zam geldi. Mağazalar telefon almak isteyen insanlarla dolu. Genişletmek için tıkla... Evet onu farkettim, ama benim şuan bulunduğum yerde okadar çok istek yok gibi duruyo.
Garibo dedi: 2 gün önce iPhone 11 aldık, almaya giderken 500 TL zam geldi. Mağazalar telefon almak isteyen insanlarla dolu. Genişletmek için tıkla... Evet onu farkettim, ama benim şuan bulunduğum yerde okadar çok istek yok gibi duruyo.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 30 Mart 2023 #23 Learxy dedi: Evet onu farkettim, ama benim şuan bulunduğum yerde okadar çok istek yok gibi duruyo. Genişletmek için tıkla... Telefon özelinde gümrük uygulaması değişmeyecek yani zam gelmeyecek, dolara bağlı bir artış olursa bilemem.
Learxy dedi: Evet onu farkettim, ama benim şuan bulunduğum yerde okadar çok istek yok gibi duruyo. Genişletmek için tıkla... Telefon özelinde gümrük uygulaması değişmeyecek yani zam gelmeyecek, dolara bağlı bir artış olursa bilemem.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #24 G3BEN dedi: Telefon özelinde gümrük uygulaması değişmeyecek yani zam gelmeyecek, dolara bağlı bir artış olursa bilemem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum teşekkür ederim G3BEN dedi: Telefon özelinde gümrük uygulaması değişmeyecek yani zam gelmeyecek, dolara bağlı bir artış olursa bilemem. Genişletmek için tıkla... aldım hocam Learxy dedi: Tamamdır dostum teşekkür ederim aldım hocam Genişletmek için tıkla... yarın iCloud unu ve android deki bilgileri iPhone a geçireceğim. Son düzenleme: 2 Nisan 2023
G3BEN dedi: Telefon özelinde gümrük uygulaması değişmeyecek yani zam gelmeyecek, dolara bağlı bir artış olursa bilemem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum teşekkür ederim G3BEN dedi: Telefon özelinde gümrük uygulaması değişmeyecek yani zam gelmeyecek, dolara bağlı bir artış olursa bilemem. Genişletmek için tıkla... aldım hocam Learxy dedi: Tamamdır dostum teşekkür ederim aldım hocam Genişletmek için tıkla... yarın iCloud unu ve android deki bilgileri iPhone a geçireceğim.