F ficarof Hectopat Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 103 16 Ocak 2014 #1 Android bir cep telefonum var. Ben bu cep telefonumun ekran görüntüsünü eş zamanlı olarak pcde görmek istiyorum. Önereceğiniz bir program var mı?
Android bir cep telefonum var. Ben bu cep telefonumun ekran görüntüsünü eş zamanlı olarak pcde görmek istiyorum. Önereceğiniz bir program var mı?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Ocak 2014 #2 Telefon Samsung ise ve bilgisayarınız da Samsung ise bu programı deneyebilirsiniz: Video Rehber: A'dan Z'ye Samsung SideSync! » Technopat
Telefon Samsung ise ve bilgisayarınız da Samsung ise bu programı deneyebilirsiniz: Video Rehber: A'dan Z'ye Samsung SideSync! » Technopat
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 17 Ocak 2014 #4 Cihazınızı tam olarak bilmiyorum . Eğer televizyon çıkışı varsa , bilgisayarınıza dvr karti takarak eş zamanlı görüntü alabilirsin . Ama bilgisayardanda hiç bir şekilde kontrol edemezsiniz .
Cihazınızı tam olarak bilmiyorum . Eğer televizyon çıkışı varsa , bilgisayarınıza dvr karti takarak eş zamanlı görüntü alabilirsin . Ama bilgisayardanda hiç bir şekilde kontrol edemezsiniz .