Cep telefonu nereden alınır?

Bütçe
3000

biyolog16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Vatan-MediaMarkt gibi yerlerden alınır biliyorum. Ancak epey ve cimri gibi sitelerde daha ucuza satıcılar var. Siz nereden alıyorsunuz mesela? Mi Store mesela Hepsiburada'dan daha pahalı. Almışken en pahalı yerden mi almalı?

Arkadaşlar selam. Vatan-MediaMarkt gibi yerlerden alınır biliyorum. Ancak epey ve cimri gibi sitelerde daha ucuza satıcılar var. Siz nereden alıyorsunuz mesela? Mi Store mesela Hepsiburada'dan daha pahalı. Almışken en pahalı yerden mi almalı?

Hayır.
Güvenilirlik-ucuzluk dengesi sağlanması lazım.
Yani hem güvenilir olacak hem diğer sitelerden ucuz olacak bir yerden almanız lazım.
Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi sitelerden alırken satıcının puanı ve yorumlarına dikkat edilmesi lazım, ne idüğü belirsiz sitelerden almamak lazım.

En iyisi Hepsiburada üzerinden satıyorsa "Hepsiburada" satıcısından almanızdır.

Alacağınız modeli söylerseniz (tabii telefon alacaksanız, meraktan açılmış bir konuda olabilir) sizin için en mantıklı yeri söyleyebiliriz.
Ayrıca mağazaya gidip telefon alınmaz cihazın segmentinde göre 500-2000 TL arasında fiyat farkı oluyor.

Mesela Vatan'dan almak istersin ama kazığa alırsın ben Akakçe'den karşılaştırarak alıyorum fiyatları takip etmek daha mantıklı sana döneme göre fiyatın uygun olup olmadığını bakarsın ama alacağın satıcının yorumlarına dikkat et.

Hayır.
Güvenilirlik-ucuzluk dengesi sağlanması lazım.
Yani hem güvenilir olacak hem diğer sitelerden ucuz olacak bir yerden almanız lazım.
Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi sitelerden alırken satıcının puanı ve yorumlarına dikkat edilmesi lazım, ne idüğü belirsiz sitelerden almamak lazım.

En iyisi Hepsiburada üzerinden satıyorsa "Hepsiburada" satıcısından almanızdır.

Alacağınız modeli söylerseniz (tabii telefon alacaksanız, meraktan açılmış bir konuda olabilir) sizin için en mantıklı yeri söyleyebiliriz.
Ayrıca mağazaya gidip telefon alınmaz cihazın segmentinde göre 500-2000 TL arasında fiyat farkı oluyor.

Ben şu anda Redmi Note 10 düşünüyorum. En iyi garanti mi Store'da satılanmış. O yüzden orayı düşündüm.

Ben şu anda Redmi Note 10 düşünüyorum. En iyi garanti mi Store'da satılanmış. O yüzden orayı düşündüm.

Öyle bir şey yok.
Alacağınız sitede "resmi distribütör garantili", "distribütör garantili" "Xiaomi Türkiye Garantili yazılarından biri yazıyorsa yine Xiaomi garantisindedir.
Size kim bu bilgileri vermişse bayağı bayağı sağlam kafadan sallamış.
Sadece "ithalatçı garantili" yazmamasına dikkat edin.

Buyurun en güvenilir link:

Ancak 3500 TL'ye bu cihazı almak yerine 3800'e çıkma şansınız var ise realme 7 Pro alın derim ben. Özelliklerine göre fazla pahalı çünkü bu cihaz değmez vereceğiniz paraya.
(Ayrıca mi Store da Redmi Note 10 modelini bulamadım link atar mısınız?)

Öyle bir şey yok.
Alacağınız sitede "resmi distribütör garantili", "distribütör garantili" "Xiaomi Türkiye Garantili yazılarından biri yazıyorsa yine Xiaomi garantisindedir.
Size kim bu bilgileri vermişse bayağı bayağı sağlam kafadan sallamış.
Sadece "ithalatçı garantili" yazmamasına dikkat edin.

Buyurun en güvenilir link:

Ancak 3500 TL'ye bu cihazı almak yerine 3800'e çıkma şansınız var ise realme 7 Pro alın derim ben. Özelliklerine göre fazla pahalı çünkü bu cihaz değmez vereceğiniz paraya.
(Ayrıca mi Store da Redmi Note 10 modelini bulamadım link atar mısınız?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı