Cep telefonu nereden alınır?

Bütçe
3000
Hocam ciddi anlamda sormaktayım.
Bu bütçede daha iyi diyebileceğiniz bir cihaz varsa söyleyin lütfen çünkü içim acıyor şu telefonu günlük kullanıcıya önerirken :/

Maalesef.
Bu bütçede daha iyi diyebileceğiniz bir cihaz varsa söyleyin lütfen çünkü içim acıyor şu telefonu günlük kullanıcıya önerirken :/

Aslında TCL 20 SE var ama yorumları pek iç açıcı değil ama emin değilim.
@Elan Morin Tedronai

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bu telefonu almayı düşünüyordum yazılımı iyi değil diye yorumlar gördüm (Pocodan bahsediyorum) bu yüzden Samsung A32 almaya karar verdim Pubg oynamıyorum daha çok video izliyorum sanırsam siz hangisini önerirsiniz?

Ben A74 bakın derim.
Hocam SD 460 var o cihazda.
Aşırı zayıf değil mi?

TCL zaten genelde üst-orta düzey işlemci kullanmıyor, genel olarak SD 675, 665 kullanıyor diye gördüm.

A74 var hocam.

Oyun oynamıyorsanız A32 alınır sorun çıkarmaz.
Ama yinede X3 NFC'nin yazılımı alınamayacak kadar kötü değil.

Hocam A73'ün kamera konumu değişmiş, başka bir farkı yok ki o cihazın?
aslında A73 de olabilir X3 NFC yerine hmm bir düşünmek lazım enine boyuna.

Mi Store da Note 10 Pro'ya bakmıştım hocam yanlış olmuş dediğim.

Bana Samsung daha mantıklı geldi A74 ile karşılaştırdım da RAM ve İslemcisi daha iyi gözüküyor A74'ün Samsung'a göre iyi yani 33W hızlı şarjı olması galiba

Bana Samsung daha mantıklı geldi A74 ile karşılaştırdım da RAM ve islemcisi daha iyi gözüküyor A74'ün Samsung'a göre iyi yani 33W hızlı şarjı olması galiba.

X3 NFC istemiyorsanız Samsung'da olur evet.
A74 A73'ün daha pahalı hali sadece onu alana kadar A73 alın 500TL cebinizde kalsın

A32 alsam çok mu üzer POCO yerine acaba. Ama Oppo'ya da Realme almam Çin olacaksa illa Xiaomi istiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…